Δείτε την «Πριγκίπισσα του Πολέμου» Ζήνα πως είναι σήμερα

Έχουν περάσει 28 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς, «Ζήνα: Η πριγκίπισσα του πολέμου» (Xena: Warrior Princess), όσοι όμως παρακολούθησαν τη σειρά, θυμούνται ακόμα την πρωταγωνίστρια, Λούσι Λόουλες.
Στην πραγματικότητα, η 54χρονη σήμερα ηθοποιός, εκτός από τον συγκεκριμένο ρόλο της δημοφιλούς αυτής σειράς που την έκανε γνωστή και αναγνωρίσιμη παντού, δεν έχει κάνει πολλά ακόμη στη μεγάλη οθόνη, τουλάχιστον που να έχουν γνωρίσει τέτοια επιτυχία. Ως επί το πλείστον η Λόουλες επικεντρώθηκε σε δουλειές στην τηλεόραση, και κυρίως συμμετείχε σε κάποια επεισόδια γνωστών τηλεοπτικών σειρών. Έχει επίσης δανείσει τη φωνή της στα «Minions: The Rise of Gru», όμως κατά τ’ άλλα οι τηλεοπτικές της δουλειές έχουν πλέον περιοριστεί.

Η Λόουλες ζει σήμερα στη Νέα Ζηλανδία με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με σχεδόν 290 χιλιάδες followers, όπου οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει αποκαλύπτουν πως είναι σήμερα η περίφημη Ζήνα. Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δεν θυμίζει καθόλου την πάλαι κάποτε «Πριγκίπισσα του Πολέμου»

Η Ζήνα σήμερα:

Δείτε επίσης

Share: