Ζώδια: Ερωτεύτηκες έναν Υδροχόο, διάβασε τι σε περιμένει

Ερωτεύτηκες Υδροχόο;

Δεν ήξερες…. δεν ρώταγες;

 Έχεις υποκύψει στην γοητεία του; Βγάλε τα κουπιά.

Δεν πρέπει να περιμένεις από έναν Υδροχόο να σου πει τι αισθάνεται για εσένα. Θα σου μιλήσει για ευρείες έννοιες. Μπορεί να μιλάει ώρες για τον έρωτα αλλά δεν θα σου πει κάτι συγκεκριμένο. Αυτός είναι ο τρόπος του!

Τι κοινό έχει μία χελώνα με έναν Υδροχόο? Απλό, πολύ απλό, για όσους τους ξέρουν. Ερωτεύονται αργά…. πολύ αργά…. αλλά βγαίνουν πρώτοι! Ένα βασικό στάδιο αξιολόγησης είναι η “φιλία σας”. Αν μπορείτε να είστε φίλοι, να μιλάτε, να γελάτε, να διασκεδάζετε, να είστε μαζί, αλλά ταυτόχρονα να είναι και ελεύθερος, τότε θα κάνει το επόμενο βήμα ή θα σας αφήσει να κάνετε το επόμενο βήμα, χωρίς βέβαια να καταλάβετε καν ότι σας άφησε να κάνετε αυτό το βήμα.

Ένα χαρακτηριστικό του, που πρέπει να το ξέρεις για να μην τον παρεξηγήσεις, είναι ότι ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα να κρατάει αποστάσεις. Χωρίς αυτό να είναι παρεξηγήσιμο, κρατάει αποστάσεις από πράγματα και καταστάσεις για να μπορεί να βλέπει καθαρά και να έχει ορθή κρίση.

Ακόμη και όταν αυτά τα πράγματα είναι τα ίδια τα συναισθήματά του. Όταν ο Υδροχόος αποφασίσει να χωρίσει, δεν ξαναγυρίζει ποτέ, σε χωρίζει αμέσως και για πάντα. Όχι ο Υδροχόος δεν είναι άκαρδος, είναι απλά εγκεφαλικό ζώδιο. Η βιολογική του ζυγαριά γέρνει περισσότερο από τη μεριά του μυαλού και όχι από τη μεριά της καρδιάς, δυστυχώς για πολλούς υπερτερεί το μυαλό του. Ο Υδροχόος ακόμη και όταν είναι ερωτευμένος ή όταν νιώσει ότι θίγεται θα σε χωρίσει. Αν αισθανθεί την ασφυξία του περιορισμού της ελευθερίας του, δεν φεύγει απλά, αλλά διακτινίζεται. Δεν θέλει κηδεμονίες.

Αφού λοιπόν έχεις ερωτευτεί έναν Υδροχόο άστον ελεύθερο και θα είναι πάντα δικός σου. Δεν πρέπει ποτέ να τον περιορίσεις, δεν πρέπει ούτε να του ζητήσεις να αλλάξει, αλλά ούτε και να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις. Επίσης δεν αντέχει τα συναισθηματικά δράματα, κλάματα, ξεσπάσματα.

Να θυμάστε ότι ο Υδροχόος είναι ο αλτρουιστής του ζωδιακού, είναι ο φίλος που θέλουν όλοι. Αγαπάει και φροντίζει όποιον έχει μέσα στην καρδιά του.

Photo cover:pixabay.com/Dimitris Vetsikas 

Διαβάστε επίσης:

Share: