Μπρουκ Σιλντς: Έκανε ντοκιμαντέρ την εκμετάλλευση που βίωσε ως παιδί και τη σεξουαλική παρενόχληση στα 15 της

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι σταρ επιλέγουν να μεταφερθεί η ζωή τους στην οθόνη με τη μορφή ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές του εαυτού της και σταθμούς που τους έχουν σημαδέψει. Και στη λίστα αυτή προστέθηκε και η Μπρουκ Σιλντς, η οποία μέσα από το ντοκιμαντέρ «Pretty Baby» που θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο της «Hulu», μιλάει για την εκμετάλλευση που βίωσε ως παιδί και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στα 15 της χρόνια.

Το εξώφυλλο με τη φωτογραφία της σε ηλικία 10 ετών και ο τίτλος «Με σοκάρει το παιδί που τρελαίνει τους άνδρες» την έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα. Και η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζεται να μιλήσει για όλα αυτά στο ντοκιμαντέρ, του οποίου ο τίτλος μόνο τυχαίος δεν είναι.

Τον δανείστηκε από την ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε ως παιδί και σηματοδότησε την αρχή της σεξουαλικοποίησής της. Σε αυτό, διηγείται μεταξύ άλλων τη σχέση που είχε με τη μητέρα της, τις διαφημίσεις που έκανε για την Calvin Klein, αλλά και τη σχέση που είχε με τον Μάικλ Τζάκσον.

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, η Μπρουκ Σιλντς δήλωσε πως στο παρελθόν, την είχαν προσεγγίσει πολλές φορές για να κάνει ένα ντοκιμαντέρ, αλλά θεωρούσε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα.

«Με είχαν προσεγγίσει πολλές φορές στο παρελθόν για να κάνω ντοκιμαντέρ, αλλά ένιωθα ότι δεν ήταν η ώρα ή η σωστή προσέγγιση, που μου ταίριαζε. Δεν ήθελα να είναι απλά κάτι αυτοβιογραφικό, αλλά μια μεγαλύτερη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικοποίηση των κοριτσιών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Μου πήρε πολλά χρόνια, έκανα πολλές ώρες ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να μιλήσω για αυτό”

«Ήμουν επί δεκαετίες στο κέντρο της προσοχής, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πια. Ως μητέρα δύο κοριτσιών, μπορώ να μιλάω για τη σεξουαλικότητα. Εγώ δυστυχώς, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω αυτή την κουβέντα με τη μητέρα μου», συμπλήρωσε.

Στο ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε, λίγο καιρό αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Princeton.

«Μου πήρε πολλά χρόνια, έκανα πολλές ώρες ψυχοθεραπεία για να καταφέρω να μιλήσω για αυτό. Νομίζω ότι είμαστε επιτέλους, ως κοινωνία, να ακούσουμε. Ένιωσα έτοιμη, ένιωσα ότι πρέπει να μιλήσω, για να το ακούσουν και οι κόρες μου. Είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά, ενώ δεν θα έπρεπε. Μοιράστηκα αυτή την ιστορία για να δείξω στους άντρες και τις γυναίκες, που το έχουν βιώσει, ότι μπορούν να το ξεπεράσουν και να ζητήσουν βοήθεια», τόνισε η Μπρουκ Σιλντς.

Όπως είπε άλλωστε, κατά τη γνώμη της, δεν καθορίζουν μόνο οι καλές εμπειρίες το ποιος είσαι σαν άτομο, αλλά και οι κακές. «Βλέποντας το ντοκιμαντέρ, νιώθω περήφανη για όλα όσα πέτυχα και που συνέχισα να εξελίσσομαι. Είμαι ακόμα εδώ», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα