Τζένιφερ Λόπεζ: Το μετατραυματικό στρες που βίωσε πριν τον γάμο εξαιτίας του χωρισμού της με τον Άφλεκ

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς που μας πέρασε. Η ιστορία αγάπης τους μοιάζει με ένα σύγχρονο παραμύθι, καθώς το ζευγάρι σχεδόν 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό, τα βρήκαν ξανά και αυτή τη φορά, παντρεύτηκαν. Και το “έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα” πήρε σάρκα και οστά με το happy end του έρωτά τους.

Κι, όμως, παραλίγο να μην ήταν και τόσο… happy το τέλος, καθώς η Τζένιφερ Λόπεζ, λίγο πριν τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ, βίωσε ένα μετατραυματικό στρες. Και αυτό εξηγεί και την απόφαση του ζευγαριού να παντρευτεί πρώτα κρυφά σε μια πολύ ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας.

Η Λατίνα σταρ παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «Jimmy Kimmel Live» και μίλησε για τον «μυστικό» γάμο της με τον ηθοποιό αποκαλύπτοντας, μάλιστα πως ήταν ιδέα του Άφλεκ να παντρευτούν στο Λας Βέγκας σε μία μικρή και απλή τελετή, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους με όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Το μετατραυματικό στρες εξαιτίας του χωρισμού

Και ο λόγος, όπως εξήγησε, ήταν το πολύ έντονο μετατραυματικό στρες. που βίωσε. Η δυσμενής ψυχολογική κατάσταση, δημιουργήθηκε εξαιτίας του απρόσμενου χωρισμού τους πριν 20 χρόνια, λίγο πριν τον γάμο. Και ένιωθε πως κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και τώρα.

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, θα ήταν όλα καλά, οι οικογένειές μας θα ήταν εκεί αλλά ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός. Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά πριν από 20 χρόνια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και αυτό διαλύθηκε. Είχα μετατραυματικό στρες και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει τώρα και αν είναι αλήθεια. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι και φυσικά συνέβαινε, αλλά αισθανόμουν ότι ο γάμος είναι τόσο αγχωτικός» περιέγραψε η 53χρονη σταρ.

«Μια μέρα, ο Μπεν είπε γ@@το, ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε απόψε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, σκέφτηκα ότι είναι τρελό και τι είναι αυτό που κάνουμε. Μου είπε, “πήγαινε στην πρόβα και όταν επιστρέψεις θα τα έχω όλα έτοιμα, κάποια από τα παιδιά μας θα είναι οι μάρτυρες, ας το κάνουμε. Θα το κάνουμε απόψε” και το κάναμε» ενώ αποκάλυψε πως εκείνη ήταν η ομορφότερη νύχτα της ζωής τους.

Διαβάστε επίσης

Share: