Σάλμα Χάγιεκ: Η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση -Στην μπανιέρα με μαύρο φόρεμα και βρεγμένα μαλλιά

Η Σάλμα Χάγιεκ βυθισμένη στην μπανιέρα, με μαύρη τουαλέτα και βρεγμένα μαλλιά… Η Σάλμα Χάγιεκ είναι σίγουρα μια πολύ εντυπωσιακή και σέξι γυναίκα και κάθε φορά οι δημόσιες εμφανίσεις της, και οι φωτογραφίσεις της μας το υπενθυμίζουν. Έτσι και αυτή τη φορά, η 56χρονη σταρ φωτογραφήθηκε για το DuJour.com και απέδειξε ακόμα μια φορά ότι δεν έχει άδικα τον τίτλο του sex symbol.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το DuJour.com και μοιράστηκε μερικά από τα κλικ με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν βροχή ενώ οι θαυμαστές της δεν παρέλειψαν να γράψουν διάφορα κολακευτικά σχόλια κάτω από το ποστ.

Πάντα εντυπωσιακή και γοητευτική, η Σάλμα Χάγιεκ πόζαρε με άνεση supermodel στον φακό. Σε μια από τις φωτογραφίες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η ηθοποιός είναι βυθισμένη σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό, φορώντας ένα στράπλες μαύρο φόρεμα, τα μαλλιά της είναι βρεγμένα, ενώ κοιτά με σέξι βλέμμα τον φακό.

Στην ανάρτησή της αυτή, η Σάλμα Χάγιεκ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το team που πραγματοποίησε τη φωτογράφηση. Στο βίντεο που μοιράστηκε, βλέπουμε και μερικά πλάνα από τα backstage της φωτογράφησης.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της Σάλμα Χάγιεκ:

Δείτε επίσης

Share: