Ζώδια: Σύνοδος Αφροδίτης – Κρόνου, ο έρωτας μας χτυπάει την πόρτα

Η κρίση μας και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποιους ανθρώπους, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε την δεδομένη στιγμή. Έρχεται όμως το πλήρωμα του χρόνου, όπου είναι σημαντικό για εμάς και την εξέλιξη μας να αφήσουμε στην άκρη τα συναισθήματα μας και πάρουμε ώριμες αποφάσεις. Στις  22/01 θα πραγματοποιηθεί στο νοητικό και συναισθηματικά αποστασιοποιημένο ζώδιο του Υδροχόου η όψη συνόδου της Αφροδίτη με τον Κρόνο (24ο 47΄).

Κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο, η υπομονή και η λογική θα μας δικαιώσουν καθώς, έχοντας αποστασιοποιηθεί συναισθηματικά, θα καταφέρουμε να πάρουμε σημαντικές και ώριμες αποφάσεις για εμάς και το προσωπικό μας μέλλον, για κάποιους αυτό μπορεί να ακούγεται ψυχρό και παράλογο, ωστόσο, δεν είναι. Από την άλλη πλευρά, δεν θα διστάσουμε να βάλουμε  όρια τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό μας και στις επιθυμίες μας, καθώς όσες φορές δεν το κάναμε το πληρώσαμε άσχημα.

Ένα από τα θετικά στοιχεία αυτής της όψης είναι ότι η υπομονή, η συνέπεια και η προσπάθεια. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συναισθηματική μας ζωή ή μια συνεργασία, έστω και αργά επιβραβεύεται και δικαιώνεται, γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μπορεί να δούμε ανθρώπους που ήταν χρόνια σε σχέση να την επισημοποιούν ή να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική τους ζωή σε πιο μεγάλη ηλικία. Στις σχέσεις μας με τους φίλους μας, θα είμαστε δίπλα τους με ουσιαστικό τρόπο και θα δίνοντας τους ουσιαστικές  συμβουλές, ιδιαίτερα σε όσους περνάνε δύσκολα  προσωπική τους ζωή.

Σε ότι αφορά το πορτοφόλι και τις οικονομικές μας υποχρεώσεις θα είμαστε συνεπείς στην τακτοποίηση των λογαριασμών και των υπόλοιπων οικονομικών υποχρεώσεων,  ενώ όσες  οικονομικές συνεργασίες ξεκινήσουν αυτή τη χρονική περίοδο θα έχουν  σταθερότητα και διάρκεια. Η Αφροδίτη είναι ό πλανήτης που συνδέεται άμεσα με την εμφάνιση μας, ενώ ο Κρόνος είναι συνδεδεμένος με τον χρόνο και την διάρκεια, γι’ αυτό και όσοι από εμάς θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να προχωρήσουμε σε αισθητικές παρεμβάσεις αυτή η όψη είναι ιδανική.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, κάτω από την επιρροή αυτής της όψης πολλοί άνθρωποι θα δικαιωθούν για την στάση που κράτησαν στην προσωπική τους ζωή, όσοι όμως αποφασίσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, αυτό θα γίνει ανάμεσα σε άτομα μεγάλη διαφορά ηλικίας ή με άτομα που  τα μέλη τους έχουν κάποιο συμφέρον ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους  με λόγια αλλά με πράξεις.

Η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, υπόσχεται ότι η συνέπεια τους θα δικαιωθεί  και αυτό θα γίνει προχωρώντας σε σταθερές επαγγελματικές και οικονομικές συνεργασίες, οι οποίες θα τους προσφέρουν την πολυπόθητη οικονομική  ασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα βρεθούν κάτω από την ομπρέλα προστασίας ισχυρών προσώπων που θα γνωρίσουν από το φιλικό τους περιβάλλον ή ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια σχέση με μεγάλη ηλικιακή διαφορά η οποία όμως θα προσφέρει την ασφάλεια που τους στέρησαν οι προηγούμενες σχέσεις τους.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να βάλουν μπροστά την λογική και απαλλαγμένοι από κάθε συναισθηματική επιρροή να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της καριέρας τους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση είτε να προχωρήσουν την σχέση τους σε επόμενο στάδιο, είτε να ρίξουν τους τίτλους του τέλους. Ενώ οι αδέσμευτοι, είναι πιθανό να βρεθούν σε μια σχέση συμφέροντος ή με ένα άτομο με το οποίο θα υπάρχει χάσμα γενεών.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να δείξουν την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα τους, αναλαμβάνοντας ευθύνες και δίνοντας άμεσες λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, ενώ παράλληλα θα βάλουν όρια ανάμεσα σε αυτούς και τους συναδέλφους τους. Από την άλλη πλευρά, θα στηρίξουν ουσιαστικά τα φιλικά τους πρόσωπα που μπορεί να περνάνε δύσκολα αυτή την στιγμή στην προσωπική τους ζωή. Σε ότι αφορά τον εαυτό τους και την εμφάνιση τους, η επιρροή αυτής της όψης είναι  ιδανική για  να ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους ή για να προχωρήσουν σε μια αισθητική παρέμβαση. Το μόνο σίγουρο είναι πως ότι και αν αποφασίσουν να κάνουν θα είναι πειθαρχημένοι και τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/StockSnap/people

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα