Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Το απαράδεκτο σχόλιο που δέχτηκε για την εμφάνισή της, μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας

Αν αναρωτιέστε μέχρι πού μπορεί να φτάσει η τοξικότητα των ανθρώπων και δη ορισμένων χρηστών στα social media, αρκεί να δείτε το απαράδεκτο σχόλιο που δέχτηκε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για την πρόσφατη εμφάνισή της στα Critics’ Choice Awards που ήταν και η πρώτη σε βραβεία, μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας. Κι ενώ η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου τη σχολίασε με κολακευτικά και συγκινητικά σχόλια, δυστυχώς υπήρξε και η μειοψηφία – ευτυχώς να λέμε που δεν είναι πολλοί αυτοί – που βρήκε να ρίξει τη χολή στην ηθοποιό.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε ευδιάθετη στο κόκκινο χαλί με ένα total black κοστούμι, ενώ στηριζόταν σε ένα μαύρο μπαστούνι που τη βοηθάει στο περπάτημά της. Και όμως σε αυτή την εικόνα βρέθηκαν κάποιοι να σχολιάσουν την εμφάνισή της, που λόγω της σκλήρυνσης έχει αλλάξει. Συγκεκριμένα, κάτω από την ανάρτηση του περιοδικού People, για την Κριστίνα Άπλγκεϊτ μία follower σχολίασε πως η αλλαγή στην εμφάνισή της δεν οφείλεται στην ασθένειά της, αλλά σε αποτυχημένες πλαστικές επεμβάσεις!

Ναι, εκεί έξω κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τέτοιοι “άνθρωποι”. Το συγκεκριμένο σχόλιο έπεσε στην αντίληψη της ηθοποιού, η οποία ανέβασε στο twitter σε screenshot το σχόλιο που δέχτηκε και τη συνομιλία που είχε με τον χρήστη.

Το απαράδεκτο σχόλιο

“Πήρα δυστυχώς την λανθασμένη απόφαση να κοιτάξω κάποια σχόλια στα social media που κάνουν για μένα και για τα παιδιά μου κάτω από διάφορα άρθρα”. Και πρόσθεσε: “Της είπα φυσικά ότι αυτό που λέει δεν είναι ωραίο. Και αυτή ήταν η απάντηση της” παραθέτοντας το μήνυμα.

Ο συνομιλητής της απαντάει: “Η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν σε κάνει να δείχνεις έτσι, αλλά ένας πλαστικός χειρούργος. Είσαι απατεώνισσα και όχι η Κριστίνα Άπλγκεϊτ. Και μάλιστα ένας κακός πλαστικός χειρούργος”. Η Άπλγκεϊτ συνέχισε το post της διερωτώμενη απλώς “τι συμβαίνει με τους ανθρώπους”, τονίζοντας στην συνέχεια πως όλο αυτό την έκανε να “γελάσει”.

https://twitter.com/1capplegate/status/1615395741249474565

Πριν λίγο καιρό, η ηθοποιός σε συνέντευξη στους New York Times, μίλησε για τις σοβαρές αλλαγές που υπέστη τον τελευταίο έναν χρόνο, δίνοντας μάχη με την σκλήρυνση κατά πλάκας. “Είναι η πρώτη φορά που κάποιος θα με δει όπως είμαι. Πήρα 40 κιλά, δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς μπαστούνι. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι έχω πλήρη επίγνωση όλων αυτών. Αν ο κόσμος το μισεί, αν ο κόσμος το αγαπάει, αν το μόνο στο οποίο μπορεί να επικεντρωθεί είναι: “Ω, κοιτάξτε τον ανάπηρο”, αυτό δεν εξαρτάται από εμένα”.

Διαβάστε επίσης

Share: