Πάμελα Άντερσον: Γιατί αρνείται να δει τη σειρά του Netflix με θέμα τη ζωή της

Η Πάμελα Άντερσον αρνείται να δει τη σειρά του Netflix για τη ζωή της. Για τη σειρά «Pamela, a love story», που είναι διαθέσιμη στο Netflix από την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, η Πάμελα Άντερσον έδωσε πρόσβαση στα αρχεία της και στα προσωπικά της ημερολόγια. Ωστόσο, η ίδια αρνείται να δει το αποτέλεσμα!

Τον Φεβρουάριο του 2022, η μίνι σειρά «Pam & Tommy», που εξιστορεί το σκάνδαλο της σεξουαλικής ταινίας της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι που διέρρευσε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, μεταδόθηκε στο Disney+. Μίνι σειρά για την οποία ο πρωταγωνιστής της σειράς «Alert to Malibu» δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή του.

Για το ντοκιμαντέρ “Pamela, a love story”, που διατίθεται στο Netflix η Πάμελα Άντερσον έδωσε πρόσβαση στα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο της, ακόμη και στα ημερολόγιά της. Σκηνοθέτης της σειράς είναι Ράιαν Γουάιτ.


«Δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω»

“Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακό, άγριο και χαμένο. Τίποτα για να ζήσεις. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα αλλά επιζών. Και ζωντανή για να πω την πραγματική ιστορία», έγραψε η Πάμελα Άντερσον για να ανακοινώσει την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ τον Μάρτιο του 2022, ως απάντηση στη μίνι σειρά της Disney+.

Ήταν οι γιοι της, ο Brandon Lee (παραγωγός του ντοκιμαντέρ) και ο Dylan Lee , που την έπεισαν να πει την ιστορία της. «Λατρεύουν τη μητέρα τους και μισούν να βλέπουν την ιστορία της να λέγεται από άλλους με τρόπο που δεν βρίσκουν συνεπή με αυτό που είναι», εξήγησε ο Ράιαν Γουάιτ σε μια συνέντευξη στο « Vanity Fair ».

«Ο Μπράντον μπορεί να με πείσει για οτιδήποτε με την ειλικρινή του καρδιά και την ευθύτητα που μόνο ένας γιος μπορεί να έχει. Ήθελε να πει την ιστορία μου, αυθεντικά και χωρίς παραμόρφωση», είπε η Πάμελα Άντερσον στο Vanity Fair. Αν και όμως έδωσε τον εαυτό της χωρίς παραχωρήσεις, η 55χρονη Αμερικανίδα δεν είναι ωστόσο έτοιμη να παρακολουθήσει το «Pamela, a love story», να δει τη ζωή της, τα σκαμπανεβάσματα της, να αποκαλύπτονται στην οθόνη. «Το ντοκιμαντέρ, δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω», διαβεβαίωσε η ηθοποιός, εξηγώντας: «Έχω δώσει πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα αρχεία καταγραφής μου και ελπίζω ότι με πλήρη διαφάνεια θα έχει νόημα για κάποιον».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα