Μπρουκ Σιλντς: Αποκαλύπτει ότι βιάστηκε στην αρχή της καριέρας της στο Χόλιγουντ

Σε μια αποκάλυψη που έχει προκαλέσει αίσθηση προχώρησε η Μπρουκ Σιλντς. Η διάσημη ηθοποιός το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, “Pretty Baby: Brooke Shields” που θα προβληθεί στο τηλεοπτικό δίκτυο της «Hulu», μιλάει για την εκμετάλλευση που βίωσε ως παιδί και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στα 15 της χρόνια.

Μιλάει, όμως και για πρώτη φορά ανοιχτά για τον βιασμό που υπέστη στην αρχή της καριέρας της στο Χόλιγουντ. Η Μπρουκ Σιλντς κράτησε μυστική την ταυτότητα του θύτη της, αλλά διηγήθηκε πώς συναντήθηκε με τον άνδρα αυτόν – τον οποίο γνώριζε—λίγο αφού πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο, πιστεύοντας ότι πήγαινε σε επαγγελματική συνάντηση για να συζητήσει τη συμμετοχή της σε μια ταινία. Ο άνδρας την πήγε στο ξενοδοχείο του, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να της καλέσει ταξί από το δωμάτιό του. Πήγε στο μπάνιο, από όπου βγήκε γυμνός και τη βίασε, δήλωσε η Σιλντς.

«Βρέθηκε από πάνω μου. Ήταν σαν πάλη», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός εξήγησε ότι δεν προσπάθησε να ξεφύγει διότι φοβήθηκε ότι θα προκαλούσε τον άνδρα να ασκήσει και άλλη βία εναντίον της: «Φοβόμουν ότι θα με πνίξει ή κάτι τέτοιο. Οπότε δεν προέβαλα πολλή αντίσταση. Δεν το έκανα. Απλώς πάγωσα εντελώς… Σκεφτόμουν ‘μείνε ζωντανή και φύγε’».

Διαβάστε επίσης

Share: