Πελάτης είπε “καθυστερημένο” τον υπάλληλο για τις πίκλες σε ένα burger – Η αποστομωτική απάντηση του μαγαζιού

“Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο λένε”, αλλά όλοι ξέρουμε καλά πως αυτό δε συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Γατί υπάρχουν πολλοί πελάτες που ξεπερνούν τα όρια, είναι αγενέστατοι και αρκετές φορές γίνονται σκληροί με τους υπάλληλους.

Και ένας τέτοιος πελάτης είναι ο πρωταγωνιστής μίας ιστορίας που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό διαδίκτυο. Ένας αγενέστατος πελάτης σε γνωστό μαγαζί με burger στην Αθήνα, αποκάλεσε «καθυστερημένο» τον υπάλληλο επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το burger του.

Η αποστομωτική απάντηση του μαγαζιού

Το εστιατόριο, Tarantino Athens δεν άφησε την ιστορία έτσι. Αντίθετα, οι άνθρωποι του μαγαζιού θέλησαν να υπερασπιστούν τον συνεργάτη τους, απαντώντας δημοσίως στον απαράδεκτο πελάτη. Με μία ανάρτηση στα social media τους έδωσαν μία αποστομωτική αλλά διδακτική απάντηση για το ότι πρέπει όλοι να σκέφτονται ξανά και ξανά τα λόγια που εκστομίζουν.

«Αγαπητέ πελάτη που χθες αποκαλέσατε τηλεφωνικά τον εργαζόμενό μας ‘’καθυστερημένο’’, επειδή ξέχασε να βγάλει τις πίκλες από το μπέργκερ σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτός ο άνθρωπος έχει 2 γλυκύτατα παιδιά τα οποία έχουν αυτισμό.
Καλό σας βράδυ και να μην επιλέξετε ποτέ ξανά το εστιατόριό μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους που έχει γίνει viral.

Δείτε την ανάρτηση

Share: