Ζεράρ Πικέ: Επιβεβαίωσε τη νέα του σχέση – Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την αγαπημένη του

O Πικέ ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία Μαρτί επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση του. Η ανάρτηση αυτή του ποδοσφαιριστή έρχεται λίγες εβδομάδες μετά το περίφημο τραγούδι της Σακίρα
με το οποίο ξεμπροστιάζει τον πρώην σύζυγό της και τη νέα του σχέση, το οποίο ακούγεται σε όλο τον πλανήτη και έχει γίνει viral. Η ανάρτηση αυτή από πολλούς εκλαμβάνεται ως “απάντηση” από τον Πικέ.

Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την αγαπημένη του Κλάρα Κία Μαρτί δείχνοντας ότι δεν πτοείται και είναι ερωτευμένος. Γι αυτό άλλωτε με αυτό τον τρόπο «επισημοποιεί» κατά κάποιο τρόπο τη σχέση του μέσα από τα social mdia. Η δημοσίευση αυτή σχολιάστηκε από τον Τύπο και έγινε viral καθώς μεχρι αυτή τη στιγμή που ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτελόνα δεν είχε ασχοληθεί δημοσίως με αυτό το θέμα ούτε είχε μιλήσει δημοσίως για τη νέα του σχέση.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κλάρα Κία Μάρτι είναι η γυναίκα με την οποία φέρεται να απάτησε τη Σακίρα.

Ο Πικέ μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers του μια σέλφι με την Κλάρα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και άφησε την ενότητα των σχολίων «ανοιχτή». Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν υπερασπιζόμενοι τη Σακίρα. Η τραγουδίστρια μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα