«Ζε μα πελ Νετφλίξ»: Το Netflix τρολάρει τα γαλλικά του Μιχάλη Δημητρακόπουλου με… Emily in Paris (βίντεο)

Έχει περάσει ένας μήνας από τις περίφημες δηλώσεις του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, έξω από τα δικαστήρια του Βελγίου για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και είχαν γίνει viral λόγω της γαλλικής του προφοράς. Ειδικά, το “Ζα με Κορωπί”, που ήταν η κακή προφορά της γαλλικής λέξης «corrompue», που σημαίνει διεφθαρμένη, είχε πυροδοτήσει ανελέητο τρολάρισμα στα social media.

Και τώρα έρχεται το Netflix Να τρολάρει και αυτό το γαλλικά του γνωστού ποινικολόγου. Και μπορεί το τρολάρισμα της διάσημης πλατφόρμας να είναι με καθυστέρηση, όμως, το κάνει με απίθανο τρόπο. Κι εννοείται πως το βίντεο έγινε αμέσως viral.

“Ζε μα πελ Νετφίλ” με… Emily in Paris

Στο βίντεο που κυκλοφορεί, παρακολουθούμε ένα μικρό απόσπασμα από την επιτυχημένη σειρά «Emily in Paris» και συγκεκριμένα τη σκηνή από το μάθημα γαλλικών που κάνει η Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την Έμιλι, προκειμένου να μάθει την γλώσσα.

Στην πραγματική σκηνή, όλοι οι μαθητές επαναλαμβάνουν τις φράσεις που λέει η καθηγήτριά τους. Το Netflix, ωστόσο, επεξεργάστηκε το βίντεο, και αντί για την φωνή της καθηγήτριας ακούγεται ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, να επαναλαμβάνει μεταξύ άλλων την φράση «Ζαμέ Κορωπί».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα