Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει… ξεφύγει και το διαδίκτυο αγρίεψε!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίζεται για ακόμη μία χρονιά στο Κέντρο Αθηνών για να δείξει στους απανταχού φαν του πώς είναι… η Αθήνα τη νύχτα! Αν και η φετινή έναρξη ήταν “επεισοδιακή” καθώς λίγο πριν την πρεμιέρα “ναυάγησε” η συνεργασία – έκπληξη με τον Διονύση Σχοινά, ο “Μαζώ” συνέχισε μόνος του, πλαισιωμένος με νέους καλλιτέχνες.

Συνταγή που ακολουθεί πιστά τα τελευταία χρόνια και με επιτυχία, αφού ξέρει πώς να κρατάει μόνος του ένα show. Με την ίδια, πάντα, συνταγή: εκκεντρικότητα και…. άγιος ο Θεός. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει στην πίστα με εκκεντρικές ενδυματολογικές επιλογές, μαλλιά βαμμένα πότε πουά και πότε πράσινα. Ναι, ο κλασικός Μαζωνάκης.

Αλλά, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός “το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται και ο παπάς”. Έρχεται η στιγμή που σε κουράζει η εκκεντρικότητα και η συνολική σκηνική παρουσία. Ναι, ο…. “Όσο ζω, Μαζώ” έχει ένα πιστό κοινό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια της πετυχημένης πορείας του.

Αλλά, όπως φαίνεται στο διαδίκτυο οι χρήστες έχουν διαφορετική γνώμη – σκληρή θα λέγαμε ,γνώμη για τον εκκεντρικό καλλιτέχνη. Τυχαία πέσαμε πάνω σε μία ανάρτηση στο Instagram με τον Γιώργο Μαζωνάκη στη σκηνή και τα σχόλια κάτω από αυτήν παρατηρήσαμε πως είναι πολλά κι επικριτικά. Σχεδόν όλοι έχουν ενστάσεις για τη σκηνική του παρουσία, ειδικά τα τελευταία χρόνια, με την κριτική να είναι σκληρή.

Δείτε τα σχόλια

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα