Σάλμα Χάγιεκ: Η σέξι εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με διχτυωτό φόρεμα και μαύρα εσώρουχα

Πιο σέξι από ποτέ εμφανίστηκε η Σάλμα Χάγιεκ στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Magic Mike’s Last Dance» καθώς επέλεξε ένα διχτυωτό φόρεμα μέσα από το οποίο ξεχώριζαν ξεκάθαρα τα εσώρουχα της.

Η διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο διχτυωτό φόρεμα και μαύρα εσώρουχα τραβώντας όπως ήταν φυσικόμ πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων.

Η Σάλμα Χάγιεκ αποδεικνύει ξανά ότι ο τίτλος του sex symbol δεν της έχει δοθεί τυχαία και μπορεί να τον υποστηρίξει όσο κανένας. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας ένα μάξι διχτυωτό φόρεμα με κεντημένα λουλούδια, το οποίο αναδείκνυε τις πλούσιες καμπύλες της μέσα από το οποίο φαίνονταν τα μαύρα εσώρουχά της ενώ το είχε συνδυάσει με χρυσούς κρίκους και χρυσές αλυσίδες στο λαιμό και τα χέρια και κρατούσε ένα μικρό πράσινο τσαντάκι
Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε αλογοουρά και το μακιγιάζ της είχε τονίσει τα μάτια.
Οι πλούσιες καμπύλες της δεν πέρασαν απαρατήρητες και η Σάλμα Χάγιεκ

Η τρίτη ταινία του franchise «Magic Mike» με τίτλο «Magic Mike’s Last Dance» έκανε πρεμιέρα στο Μαϊάμι και οι πρωταγωνιστές Σάλμα Χάγιεκ και Τσάνινγκ Τέιτουμ φωτογραφήθηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί.

Δείτε επίσης

Share: