Σακίρα: Χαμός με το βίντεο που δείχνει την πρώην πεθερά της να της κάνει νόημα να σωπάσει

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ, φαίνεται πως έχει πολλά επεισόδια ακόμη και καθε λίγο βγαίνουν στη φόρα τα άπλυτα του πρώην ζευγαριού. Μετά το τραγούδι της Κολομβιανής σταρ που “κράζει” τον Πικέ και σαρώνει σε views στο youtube – μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια προβολές -έρχεται ένα βίντεο και αποκαλύπτει την κακή σχέση της με την πρώην πεθερά της.

Για τη συγκεκριμένη σχέση έχουν γραφτεί πολλά και κυρίως πως οι δύο γυναίκες δεν τα πήγαιναν καλά. Άλλωστε σε έναν στίχο του νέους της τραγουδιού, η Σακίρα κάνει λόγο για την “κακιά πεθερά”. Και τώρα φαίνεται πως τα λόγια της επιβεβαιώνονται, αφού στο παλαιότερο βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, βλέπουμε τη μάνα Πικέ, Μονσεράτ Μπερναμπέου να συζητάει με τη Σακίρα και να της κάνει μια χειρονομία με το δάχτυλό της να σωπάσει.

Ποια ήταν τότε η αντίδραση της τραγουδίστριας δεν φαίνεται γιατί είναι πλάτη στην κάμερα, αλλά η συζήτηση, βλέποντας κανείς το ύφος της πεθεράς, δεν μοιάζει και πολύ φιλική. Ο Πικέ, από την άλλη, είναι ακριβώς δίπλα, αλλά είναι στον κόσμο του και δεν δίνει καμία σημασία συνομιλώντας με έναν άνδρα.

Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο που έγινε αμέσως viral

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα