Τζέραρντ Μπάτλερ: Η σκηνή που τραυμάτισε τη Χίλαρι Σουάνκ και την έστειλε στο νοσοκομείο

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του, τη στιγμή που «παραλίγο να σκοτώσει» τη Χίλαρι Σουάνκ. Το περιστατικό συνέβη στα γυρίσματα του «PS I Love You» το 2007. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το ατύχημα στα γυρίματα που κόστισε στην Χίλαρι Σουάνκ την επίσκεψή της στο νοσοκομείο και (ευτυχώς) όχι κάτι ακόμα χειρότερο!

Ο Μπάτλερ βρέθηκε πριν λίγες μέρες καλεσμένος στο “The Drew Barrymore Show” και αποκάλυψε ότι η Χίλαρι Σουάνκ τραυματίστηκε, κατά την διάρκεια μιας σκηνής στην οποία χόρευε “σαν ηλίθιος” με το μποξεράκι του και ένα ζευγάρι ζαρτιέρες.


Στη σκηνή της ταινίας ο Μπάτλερ χτυπά στο μάτι από το κλιπ της τιράντας, ενώ κάνει στριπτίζ στη σύντροφό του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συγκεκριμένης σκηνής, το μεταλλικό κλιπ εκσφενδονίσθηκε και έκοψε την Σουάνκ στο κεφάλι.
Κόλλησε και πετάχτηκε και έφυγε πετώντας πάνω από το κεφάλι μου. Την κατέκοψα. Μπορούσες να δεις και το σημάδι από τα ‘δόντια’ του κλιπ. Έπρεπε να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο” περιέγραψε ο Μπάτλερ.

Ο Μπάτλερ, μάλιστα, χαρακτήρισε το αξεσουάρ “τόσο επικίνδυνο”, τονίζοντας πως τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου φορούσαν πλαστικές μάσκες για να προστατευθούν από το ιπτάμενο μέταλλο.

Δείτε επίσης

Share: