Τσάνινγκ Τέιτουμ: Σκοπεύει να πει όλη την αλήθεια στην κόρη του για το παρελθόν του ως στρίπερ!

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ πριν ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής που τον οδήγησε στο Χόλιγουντ και στην επαγγελματική καταξίωση, χρειάστηκε να δουλέψει ως στρίπερ. Όπως έχει αποκαλύψει ο ίδιος, όταν στα 18 του παράτησε τις σπουδές του στο «Glenville State College», ξεκίνησε να χορεύει σαν στρίπερ σε τοπικό νυχτερινό κέντρο με το όνομα «Chan Crawford» για να βγάζει τα έξοδά του.

Μάλιστα, το 2014, ο ηθοποιός είχε δηλώσει στο Hollywood Reporter ότι οι αμοιβές του εκείνη την περίοδο δεν ήταν καθόλου υψηλές, όπως θα φανταζόταν κανείς. Σε μία «καλή βραδιά» έβγαζε μόνο«150 δολάρια», ενώ όπως είχε πει: «Σε μια κακή νύχτα, 70 δολάρια ή ακόμη και 50 μερικές φορές… Δεν ήταν τόσο καλό όσο νομίζεις».

Σκοπεύει να αποκαλύψει την αλήθεια στην κόρη του

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δεν έκρυψε ποτέ το παρελθόν του και δε σκοπεύει να το κάνει και με την κόρη του. Αντίθετα, πως πλέον, η κόρη του, Έβερλι, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Τζένα Ντιούαν, είναι αρκετά μεγάλη για να παρακολουθήσει τις ταινίες του δημοφιλούς franchise, «Magic Mike». Και να μάθει την αλήθεια για τον μπαμπά της.

Στην εν λόγω σειρά ταινιών, ο ηθοποιός έχει αρκετές… ημίγυμνες σκηνές, οι οποίες μπορεί να έφερναν σε δύσκολη θέση την 9χρονη κόρη του. Ωστόσο, δεν θέλει να της κρύψει κάτι που έχει κάνει, ούτε να χρειαστεί να της πει ψέματα.

«Δεν υπάρχει καμία άλλη εκδοχή για να της πεις “ο μπαμπάς δεν τα έκανε αυτά μόνο σε ταινίες”. Ήμουν πραγματικός στρίπερ και δεν θα της πω ψέματα», είπε χαρακτηριστικά στο Entertainment Tonight.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα