Αν Χάθαγουεϊ: Το ανανεωμένο και… διαφορετικό πρόσωπό της, μπήκε στο “μικροσκόπιο” των ειδικών

Οι πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της Αν Χάθαγουεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς και στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, τράβηξαν την προσοχή όλων, με την 40χρονη ηθοποιό να είναι πιο λαμπερή από ποτέ και αρκετά ανανεωμένη. Ωστόσο, έχει προκαλέσει και ποικίλα σχόλια, με τη διάσημη ηθοποιό – χωρίς να το επιδιώκει – να έχει μπει κάτω από το “μικροσκόπιο” ειδικών και μη, για το τι έχει “πειράξει” στο πρόσωπό της και μοιάζει τόσο… φρέσκια.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε χαμογελαστή και λαμπερή στο κόκκινο χαλί του Σάντανς και την επίδειξη μόδας του Valentino, και πολλοί ήταν οι χρήστες στα social media που έσπευσαν να αποδώσουν την αλλαγή στην εμφάνισή της σε αισθητικές επεμβάσεις.

Ειδικός εξηγεί τι έχει “πειράξει” η ηθοποιός στο πρόσωπό της

«Το δέρμα της δείχνει πολύ λαμπερό και όμορφο» σχολιάζει στην εφημερίδα New York Post ο έμπειρος δερματολόγος Δρ. Τζέιμι Γκλικ, επισημαίνοντας ότι οι κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια της ηθοποιού, είναι μεν πιο αχνές, αλλά ακόμα ορατές. Αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, σημαίνει πιθανώς ότι η Χάθαγουεϊ υποβλήθηκε σε «baby botox», μια διαδικασία που απαλύνει τις γραμμές του προσώπου χωρίς να τις σβήνει τελείως.

«Το αποτέλεσμα αυτής της επέμβασης είναι αρκετά φυσικό. To χρώμα της επιδερμίδας της είναι πιο φωτεινό, και εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται σε μια ήπια θεραπεία επανεπιθηλιοποίησης, όπως το fraxel laser», προσθέτει ο ειδικός, εξηγώντας ότι αυτού του είδους οι διαδικασίες βελτιώνουν την υφή, το χρώμα και τη συνολική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Στις φωτογραφίες από την εκδήλωση, το πηγούνι της Αν Χάθαγουεϊ φαίνεται πιο λεπτό απ’ ό,τι συνήθως και τα ζυγωματικά της πιο τονισμένα, ενώ το μακιγιάζ κάνει ακόμα πιο έντονο το «γατίσιο» look. Το λεπτό πηγούνι και τα τονισμένα ζυγωματικά, όπως υπενθυμίζει με νόημα η New York Post, θυμίζουν μια νέα τάση στις αισθητικές επεμβάσεις που το τελευταίο διάστημα «σαρώνει» στο TikTok.

Λέγεται «buccal fat removal» και περιλαμβάνει τη χειρουργική αφαίρεση του λίπους κάτω από τα ζυγωματικά και τα οστά της σιαγόνας, μέσω τομών που γίνονται στο εσωτερικό του στόματος. Στόχος αυτής της επέμβασης είναι η ανάδειξη της δομής των οστών του προσώπου.

Διαβάστε επίσης

Share: