Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Θύμα ακραίου bullying o «Ντόντο» από τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι»

Θύμα ρατσιστικής επίθεση και ακραίου bullying που δεν το χωρά ο νους σου, έπεσε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του Ντόντο στη σειρά “Κομάντα και Δράκοι” Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες στα Χανιά στο βιβλιοπωλείο όπου δουλεύει ο Λευτέρης και θύτης ήταν μία γυναίκα, η οποία έστησε ένα απαράδεκτο σκηνικό, φωνάζοντας και προσβάλλοντας το νεαρό αγόρι, πως άτομα σαν εκείνο δεν πρέπει να δουλεύουν σε βιβλιοπωλείο, ενώ δεν ήθελε να την εξυπηρετήσει.

Απίστευτο, έτσι; Υπάρχουν, τέτοιοι… άνθρωποι εκεί έξω; Το περιστατικό, κατήγγειλε η αδερφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη και εκείνος το αναδημοσίευσε μέσω διαφόρων ιστοσελίδων στο δικό του προφίλ.

Το δημόσιο μήνυμα της αδερφής του

Γράφω αυτό το κείμενο για να το δεις εσύ που φέρθηκες σαν σκουπίδι στον αδελφό μου και επειδή είπες ότι δεν φοβάσαι ακόμα και στο ζάρπα να σε βάλουν γιατί έχεις δίκιο! Αρχικά, να πω ότι ο αδελφός μου είναι ΑΜΕΑ και δουλεύει μέσω ενός προγράμματος του ΟΑΕΔ, μερικές ώρες σε ένα βιβλιοπωλείο. Είναι πολύ έξυπνο και δραστήριο παιδί και οι περισσότεροι ήδη τον γνωρίζετε. Πήγε λοιπόν η εν λόγω κυρία (ο Θεός να την κάνει) και του είπε ότι δεν θέλει να την εξυπηρετήσει και να φωνάξει το αφεντικό του. «Άτομα σαν εσένα λέει δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ»! Ο αδελφός μου της εξήγησε ότι μπορεί να την εξυπηρετήσει και εκείνη επέμενε να δει το αφεντικό. Βγήκε ο εργοδότης του έξω και του είπε και εκείνου τα ίδια και μάλιστα είπε γιατί έχει πάρει τον αδελφό μου για δουλειά και άλλα ρατσιστικά που ειλικρινά με στεναχωρούν και μόνο που τα σκέφτομαι! Φυσικά εκείνος τον υπερασπίστηκε και την έδιωξε! Και η κυρία βγήκε και από πάνω και απειλούσε» τονίζει η Σπυριδούλα Κοκογιαννάκη στο κείμενο της.

Όπως ήταν λογικό, δε, η γνωστοποίηση του περιστατικού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media…

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα