Κάρλα Μπρούνι: «Ποια δεν θα ονειρευόταν να της μοιάσει;» – Για ποια μεγάλη σταρ λέει ότι είναι η κορυφή της κομψότητας

Η Κάρλα Μπρούνι έχει πει για την Όντρεϊ Χέπμπορν «Είναι η κορυφή της κομψότητας, ποια δεν θα ονειρευόταν να της μοιάσει;»
Η Κάρλα Μπρούνι δεν έκρυψε ποτέ την θέλησή της να μιμηθεί το look της ‘Οντρεϊ Χέπμπορν. Η αγάπη της αυτή, για την Βρετανίδα ηθοποιό την έκανε μοντέλο του Givenchy του οποίου η Χέπμπορν ήταν μούσα. Και λέει ότι ένιωσε, από την πρώτη κιόλας συνάντηση με αυτόν τον θαυμάσιο couturier, «τη σκιά της Audrey Hepburn που ήταν ακόμα εκεί, σαν μια μικρή νεράιδα»…

Δεν συναντήθηκαν ποτέ. Η Κάρλα κάνει ακόμα πασαρέλες όταν η Audrey πέθανε το 1993 στο σπίτι της στο To-lochenaz της Ελβετίας, δίπλα στη λίμνη της Γενεύης. Αλλά ένας άντρας τιςς είχε ήδη “ενώσει”: Ο Hubert de Givenchy, ο σχεδιαστής μόδας, φίλος και έμπιστος της ηθοποιού, αυτός που εφηύρε το μακρύ μαύρο φόρεμα για εκείνη στην ταινία «Diamonds on a Sofa», το οποίο φόρεσε το νεαρό τότε μοντέλο Κάρλα Μπρούνι. Στο στούντιο του στη λεωφόρο George-V, στο Παρίσι για την τελευταία συλλογή του Hubert de Givenchy, στις 10 Ιουλίου 1995, η Κάρλα Μπρούνι φόρεσε το εμβληματικό εκείνο μαύρο φόρεμα της Audrey Hepburn από το «Diamonds on the Sofa».

Ο Givenchy ήταν κάτι περισσότερο από μόδιστρος της Χέπμπορν. Την είχε ντύσει και την είχε μεταμορφώσει για τις ταινίες της. Ο διακριτικός και σεμνός Hubert de Givenchy είχε καταλάβει την απόφαση της Audrey Hepbrun να σταματήσει τον κινηματογράφο το 1967, προκαλώντας το διαζύγιό της με τον Mel Ferrer. Η ίδια είχε φέρει δόξα και αναγνώριση στον Hubert de Givenchy. Και μάλιστα το Όσκαρ καλύτερου κοστουμιού για τη «Sabrina» (που απονεμήθηκε στην Edith Head) το 1952. Οι δυο τους είχαν γίνει φίλοι και η ριζοσπαστική απόφαση της ηθοποιού δεν την εμπόδισε να παραμείνει πρέσβειρα της γαλλικής φίρμας.

H  Όντρεϊ Χέπμπορν στην ταινία του 1954 «Sabrina»

 Η Όντρεϊ Χέπμπορν στο Breakfast at Tiffany’s με ακόμα μια εμβληματική δημιουργία από την Edith Head:

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα