Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Μάχη για την κληρονομιά της; – Η μητέρα της Πρισίλα δίνει τέλος στις φήμες

Μάχη για την κληρονομιά της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ; Η Πρισίλα “κόβει” τις φήμες…
Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ θα γιόρταζε τα 55α γενέθλιά της την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Η μητέρα της, Priscilla Presley, απέτισε φόρο τιμής στη μοναδική κόρη που είχε με τον Elvis Presley.

Η Priscilla Presley μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα την Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου, για τα 55α γενέθλια της μοναχοκόρης της. Τα μηνύματα φόρου τιμής στη Lisa Marie Presley έχουν πολλαπλασιαστεί μετά τον θάνατό της στις 12 Ιανουαρίου, σε ηλικία 54 ετών μετά από καρδιακή ανακοπή.

Η Priscilla Presley θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στην κόρη της δημοσιεύοντας μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί της. Ορισμένες λήψεις τραβήχτηκαν πρόσφατα ενώ άλλες χρονολογούνται από την παιδική ηλικία της Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ. Σε ασπρόμαυρο, το κοριτσάκι ποζάρει στην αγκαλιά της μητέρας της. Σε μια άλλη εικόνα, η Priscilla Presley κρατά το μωρό της στην αγκαλιά της, ενώ ο Elvis, χαμογελώντας, βάζει ένα μπράτσο γύρω της.

«Σήμερα θα ήταν τα 55α γενέθλια της Lisa», ξεκινά η Priscilla Presley σε ένα σύντομο κείμενο που συνοδεύει τη σειρά φωτογραφιών. «Η επιθυμία μου είναι να προστατέψω τα τρία εγγόνια μου και να κρατήσω την οικογένειά μας ενωμένη», συνέχισε με μια σκέψη για τις τρεις εγγονές της: τη Riley Keough (33) καθώς και τις δίδυμες Finley και Harper Lockwood (14 ετών) .


«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες»
Η Lisa Marie Presley , γεννημένη το 1968, ήταν ο καρπός λίγων ετών ειδύλλου μεταξύ του Elvis Presley και της Priscilla Presley. Η τελευταία θυμήθηκε τη γέννησή της: «Από την πρώτη στιγμή που κράτησα τη Λίζα στην αγκαλιά μου, την προστάτεψα, την αγάπησα και την καθοδήγησα, όπως έκανα για τον γιο μου», λέει αναφερόμενη στον Ναβαρόνε Γκαριμπάλντι (35), γεννημένο από την σχέση της με τον παραγωγό ταινιών Marco Garibaldi.

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες και πρέπει να μάθω να ζω χωρίς τη μοναχοκόρη μου. Όλοι σας αγαπάμε ειλικρινά και αισθανόμαστε τις προσευχές σας. Σας ευχαριστούμε πολύ που νοιάζεστε τόσο βαθιά για την οικογένειά μας», κατέληξε η Priscilla Presley. Είχε εκφράσει προηγουμένως τη θλίψη της στη σπαρακτική κηδεία της Lisa Marie Presley στο Graceland .

Η αρχή μιας δικαστικής μάχης;
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Priscilla Presley είχε καταθέσει προσφυγή στο δικαστήριο για να αμφισβητήσει τη διαθήκη που άφησε η κόρη της. Το 2016, η Lisa Marie Presley πρόσθεσε μια νέα τροπολογία που ορίζει τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Benjamin και Riley Keough ως κληρονόμους. Μετά τον θάνατο ωστόσο του γιου της το 2020 η 33χρονη κόρη της Riley Keough παραμένει επομένως μόνη κληρονόμος.

Η Priscilla Presley, η οποία διαγράφηκε από τον ρόλο της ως διαχειρίστρια από αυτήν την προσθήκη της διαθήκης, έδειξε ότι η υπογραφή της εγγονής της Riley Keough της δεν φαινόταν έγκυρη. Οι προθέσεις της παραμένουν ασαφείς ως προς τον πραγματικό λόγο πίσω από την επιθυμία της να ανακτήσει τον έλεγχο της διαχείρισης της κληρονομιάς της κόρης της.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα