Μπέλα Χαντίντ: Δείχνει στο Tik Tok πως φτιάχνει το messy bun και γίνεται viral

Η Μπέλα Χάντιντ αγαπάει τις αλλαγές, τις τολμάει και τις δείχνει μέσω των social media. Έτσι και αυτή τη φορά το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok με νέο look καθώς είναι πιο ξανθιά από ποτέ!

Μπορεί λόγω της δουλειάς της αλλά και επειδή της αρέσει η Μπέλα Χαντίντ έχει αλλάξει πολλές φορές τα μαλλιά της και αυτό έκανε για μια ακόμη φορά. Πριν από αυτή, τελευταία αλλαγή που είχε κάνει το 26χρονο μοντέλο ήταν πριν λίγο καιρό ένα μελί χρώμα που είχε επιλέξει στα μαλλιά της, αφήνοντας πίσω το σκούρο καστανό.

Τώρα όμως έρχεται ακόμα μια αλλαγή και μάλιστα μεγάλη αφού το μοντέλο όπως δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου είναι κατάξανθη και δείχνει πως να κάνουμε στη στιγμή τον καλύτερο ατημέλητο κότσο.

Το μοντέλο γίνεται για άλλη μια φορά viral με αφορμή το video που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok συγκεντρώνοντας περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές. Η Χαντίντ βρίσκεται στα παρασκήνια φωτογράφισης όπου δείχνει στις followers της πως δημιουργεί το αγαπημένο της messy bun χωρίς pins. Μαζεύει απλά τα μαλλιά της σε μια ανεπιτήδευτη αλογοουρά, την στριφογυρίζει και στερεώνει την άκρη της μέσα στο bun και τόσο απλά μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε στα μαλλιά σας μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της σεζόν, τον ατημέλητο κότσο.

Δείτε το βίντεο:

@babybella777

♬ Unc Snoops Affirmations – StrawHatEle

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα