Σίσσυ Χρηστίδου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τους γονείς της – “Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά”

Ιδιαίτερη μέρα και συναισθηματικά φορτισμένη ήταν το Σάββατο (4/2) για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς την ίδια ημερομηνία έχει γενέθλια ο πατέρας της ενώ έφυγε από τη ζωή η μητέρας της.

Έτσι, η παρουσιάστρια προκειμένου να τιμήσει τη μαμά της που έφυγε πριν έναν χρόνο από τη ζωή, αλλά και για να ευχηθεί στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του ανέβασε μία συγκλονιστική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram

4 Φεβρουαρίου ~ Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς… Η μέρα που έφυγε η μαμά..

Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου… Δεν ήταν τυχαία η μέρα αυτή.. τη μέρα αυτή τη διάλεξε.. την περίμενε.. Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας.. Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε! Η ευλογία να βλέπεις τους γονείς σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος..
Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει..
Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας.. Τα λουλούδια που της έφερνες και γελούσε.. «δεν έπρεπε βρε Θόδωρε» σου έλεγε, αλλά εσύ ήξερες.. τα γράμματα που της έγραφες, τα γράμματα που μας γράφεις, η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο..

Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.. Σας αγαπώ» γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τους γονείς της.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα