Σοκ για τη Σαρλίν του Μονακό: Στη φυλακή ο πρώην πνευματικός της για παιδική πορνογραφία!

Σοκ για τη Σαρλίν του Μονακό καθώς ο πρώην πνευματικός της, Γουίλιαμ ΜακΚάντλς, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 37 μηνών από το Ανώτατο Δικαστήριο στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ για παιδική πορνογραφία. Ο 56χρονος «Μπιλ», όπως είναι το παρατσούκλι του Αμερικανού ιερέα, είχε αποθηκεύσει στον υπολογιστή του φωτογραφίες που απεικονίζουν σεξουαλική κακοποίηση ακόμη και βιασμό εφήβων, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό «Bunte».

Ο ΜακΚάντλς είχε εργαστεί επί πολλά χρόνια στο ίδρυμα που είχε χρηματοδοτήσει η πριγκίπισσα Σαρλίν στο Μονακό. Μάλιστα, ήταν ο προσωπικός της εξομολόγος και συχνά της έδινε συμβουλές. Επίσης, ήταν ο πνευματικός και των δίδυμων παιδιών της που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, τον Ζακ και τη Γκαμπριέλα.

Σοκάρει το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του

«Οι αρχές εντόπισαν χιλιάδες φωτογραφίες σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στον υπολογιστή του πνευματικού της Σαρλίν στο Μονακό. Ο ΜακΚαντλς προσέφερε τις υπηρεσίες του στο καθολικό σχολείο «Lycée Albert I» και ερχόταν σε επαφή με ανηλίκους», σχολιάζει το σχετικό δημοσίευμα.

Το 2017, ο πνευματικός της πριγκίπισσας Σαρλίν έφυγε από το Μονακό με προορισμό την Πενσυλβάνια, εκεί όπου πρόσφατα ηγήθηκε ενός προγράμματος για τη νεολαία σε ιδιωτικό καθολικό πανεπιστήμιο.

«Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στον υπολογισμό του απεικονίζουν σκηνές βασανιστηρίων και βιασμών εφήβων», αναφέρει το περιοδικό «Βunte» και προσθέτει ότι ο ΜακΚαντλς είχε φέρει τις ροζ φωτογραφίες από το Μονακό στις ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα