Γυμναστική μόνο με μία πετσέτα

Ξέρετε βέβαια, ότι οι ασκήσεις με αντίσταση ή με βάρος ενεργοποιούν καλύτερα το μυϊκό μας σύστημα και έτσι έχουμε καύσεις.  

Τώρα θα μου πείτε και λογικά, μέσα στο τσουνάμι που ζούμε, …  τι μπορώ να κάνω μέσα στο σπίτι, αν δεν έχω κάποιο λάστιχο, βαράκια  ή κάτι άλλο;

Η απάντηση είναι: Θα χρησιμοποιήσετε για τις ασκήσεις κάτι που όλοι έχουμε στο σπίτι… Μια πετσέτα!

Θα χρησιμοποιήσουμε την πετσέτα, περίπου όπως θα χρησιμοποιούσαμε τα βαράκια. 

Για να νοιώσουμε την αντίσταση και να γυμνάσουμε τους μυς μας, σε όλες τις ασκήσεις που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, πρέπει  να έχετε τεντωμένη την πετσέτα και να την τραβάτε προς τα έξω.  

Δηλαδή εκτός από την κίνηση της κάθε άσκησης, θα κάνετε και ένα συνεχόμενο τέντωμα-τράβηγμα στην πετσέτα. 

 Είμαστε έτοιμοι;

Πάρτε πετσέτα και ξεκινάμε…… 

Η Γιώτα Σαζού, μας δείχνει τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις με πετσέτα. 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Γιώτα Σαζού

Γιώτα Σαζού

Η Σαζού Γιώτα είναι η ιδιοκτήτρια του Core Studio Pilates & more. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού απ'όπου και αποφοίτησε με ειδικότητα "Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή". Το 2011 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές από το Liverpool John Moores University με τίτλο "Special Educational Needs". Έχει πιστοποιηθεί στη μέθοδο Pilates στα εξής: mat, props, equipments, Clinical Pilates, Pilates for Pregnancy, for Kids & for Seniors), παρακολουθώντας διεθνείς εισηγητές. Επίσης έχει αποκτήσει πιστοποιήσεις σε προγράμματα Personal Training & Group Fitness (Trx, Bosu, Functional Training).
Η Σαζού Γιώτα είναι η ιδιοκτήτρια του Core Studio Pilates & more. Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού απ’όπου και αποφοίτησε με ειδικότητα “Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή”. Το 2011 ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της σπουδές από το Liverpool John Moores University με τίτλο “Special Educational Needs”. Έχει πιστοποιηθεί στη μέθοδο Pilates στα εξής: mat, props, equipments, Clinical Pilates, Pilates for Pregnancy, for Kids & for Seniors), παρακολουθώντας διεθνείς εισηγητές. Επίσης έχει αποκτήσει πιστοποιήσεις σε προγράμματα Personal Training & Group Fitness (Trx, Bosu, Functional Training).

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα