Ζώδια: Εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Τα όνειρα παίρνουν σάρκα και οστά

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν, το Σύμπαν έχει πάντα ένα μαγικό τρόπο να επαναφέρει την ισορροπία, έτσι μετά την ιδιαίτερα δύσκολη και πιεστική Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, το χαμόγελο και η καλή μας διάθεση θα αρχίσει σταδιακά να επανέρχεται. Συγκεκριμένα, τα καλά νέα θα έρθουν  στις  06/02 από την  όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει, για 3η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα,  ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (23ο 47’).

Κάτω από την επιρροή της όψης εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, η χαρά και η αισιοδοξία με κάποιον μαγικό τρόπο επανέρχεται. Έτσι, θα αρχίσουμε και πάλι σταδιακά να κάνουμε σχέδια τόσο για την προσωπική μας ζωή όσο και για την καριέρα μας, καθώς τα εμπόδια που υπήρχαν πριν στον δρόμο μας αρχίζουν σταδιακά να εξαφανίζονται, ενώ από την άλλη πλευρά κάποιοι κύκλοι αρχίζουν σταδιακά να κλείνουν.

Η αποφασιστικότητα μας, αλλά και η πίστη που έχουμε στον εαυτό μας, μαζί με την σωστή προετοιμασία που έχουμε κάνει, θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των  σχεδίων μας.  Φυσικά, σημαντικός βοηθός μας θα είναι η διαίσθηση μας την οποία και πρέπει να ακούσουμε. Από την άλλη πλευρά, αυτές τις ημέρες, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν, τόσο σε φιλικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, για να προβάλουμε τις προσωπικές και επαγγελματικές μας επιτυχίες, με τον πιο έξυπνο τρόπο, καλύπτοντας  παράλληλα με έξυπνο τρόπο τις αδυναμίες μας.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα έχουμε την δυνατότητα να εκφράσουμε  κάθε σοβαρότητα και χωρίς φόβο θα τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας στους αγαπημένους μας. Επίσης, ορισμένοι από εμάς είναι πιθανό αυτές τις ημέρες εάν νιώσουμε πιεσμένοι είναι πιθανό, είναι πιθανό δώσουμε υποσχέσεις ή  να πούμε τα γνωστά κατά συνθήκη ψέματα . Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα  θα επηρεάσει θετικά τόσο  τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, όσο και  τους Παρθένους και τους Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 3 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα και το πείσμα τους, ώστε να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, χωρίς δεύτερες σκέψεις, βάζοντας τις βάσεις για την μελλοντική επαγγελματική τους επιτυχία. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πλέον αποφασισμένοι να εξωτερικεύσουν τα  συναισθήματα τους με το ταίρι τους, και μαζί να αρχίσουν να κάνουν σχέδια για την εξέλιξη της σχέσης τους.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, αφού έχοντας μελετήσει με κάθε λεπτομέρεια τα επόμενα σας βήματα είστε πλέον έτοιμοι να τα υλοποιήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, είστε έτοιμοι να γοητεύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε και αρκετές ευκαιρίες στον έρωτα σε ένα κοινωνικό κάλεσμα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα επαναφέρει στο τραπέζι μια ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση την οποία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποδεχτούν.  Ενώ σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, με αυτοπεποίθηση και οδηγό την διαίσθηση τους θα διεκδικήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να μοιραστούν με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μικρά αθώα ψέματα στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τις εντάσεις στην σχέση τους.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Πηγή:oroskopos.tv

Photo cover:pixabay.com/Stergo/fantasy

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα