Ο Jon Snow από το “Game of Thrones” θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά (βίντεο)

Ο Kit Harington και η Rose Leslie περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως ανακοίνωσε ο διάσημος ηθοποιός στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή ‘The Tonight Show’.

O Jon Snow του “Game of Thrones” και η σύζυγός του, την οποία γνώρισε κι ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της επικής σειράς, έχουν έναν γιο και όπως παραδέχτηκε ο ηθοποιός, ο ερχομός του μωρού θα “προκαλέσει σοκ στον γιο τους”, αφού θα αποκτήσει ένα αδελφάκι.

Όπως εξήγησε, και για τον ίδιο είναι μία μεγάλη αλλαγή. “Είμαι τρομοκρατημένος. Ξέρεις με το πρώτο μωρό είσαι στα σύννεφα και χορεύεις μέσα σε λιβάδια με μαργαρίτες για εννιά μήνες, τουλάχιστον ο άντρας το κάνει. Αλλά αυτή τη φορά, η πραγματικότητα χτυπάει πιο γρήγορα. Γίνεσαι πιο πρακτικός πολύ γρήγορα”, είπε.

Με την σύζυγό του προσπαθούν να προετοιμάσουν τον 2 ετών γιο τους για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού. “Προσπαθούμε να τον ετοιμάσουμε. Δείχνουμε την κοιλιά της Rose και λέμε ‘το μωρό’ κι εκείνος δείχνει την κοιλιά του και λέει ‘το δικό μου μωρό΄’. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει σύντομα”, είπε.

Ο Harington μίλησε με περηφάνια για τον γιο του, τονίζοντας όλο καμάρι πως είναι πολύ έξυπνος για την ηλικία του: “Είναι εκπληκτικό γιατί είμαστε και ο δυο ηθοποιοί. Δεν είμαστε σίγουροι από που το πήρε. Του αρέσει το χειροκρότημα. Κάθε φορά που κάνει κάτι καλό τον χειροκροτάμε και ανησυχούμε ότι αυτό τον οδηγεί προς την υποκριτική. Αλλά σκεφτόμαστε ότι είναι πολύ έξυπνος για αυτό. Εμείς δεν είχαμε επιλογή”, εξήγησε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα