Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της Κλοντέτ αποκαλύπτει το μέρος όπου νοσηλεύεται

Η αδερφή της Σελίν Ντιόν , Κλοντέτ αποκαλύπτει το μέρος όπου νοσηλεύεται η δημοφιλής τραγουδίστρια.
Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σε ένα συγκινητικό βίντεο που μεταδόθηκε στα δίκτυα ότι πάσχει από σπάνιες νευρολογικές διαταραχές.

Εχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από τότε που η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε ότι έπασχε από σπάνιες νευρολογικές διαταραχές. Επηρεασμένη από το σύνδρομο Stiff (σύνδρομο stiff person), είχε αποκαλύψει με μεγάλη συγκίνηση ότι η ασθένεια επιτέθηκε στους μύες της και συγκεκριμένα στις φωνητικές της χορδές. Μέχρι σήμερα παραμένει διακριτική σχετικά με το θέμα, ωστόσο η μεγαλύτερη αδερφή της, Claudette Dion, έδωσε τα νέα της τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στις στήλες του «Journal de Montréal».

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Σελίν Ντιόν είχε επιλέξει να ανακοινώσει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά της δίκτυα . Η Κλοντέτ Ντιόν επέστρεψε στην απόφαση της αδερφής της και επαίνεσε το θάρρος της: «Το έκανε με αποφασιστικότητα. Ξέρω ότι συγκρατήθηκε. Δεν ήταν σε κρίση, σε κλάματα, σε στενοχώρια. Εξήγησε τι ήταν», αναφέρει η εφημερίδα.

Η Σελίν Ντιόν είχε δηλώσει ότι τα συμπτώματά της την εμπόδισαν να κάνει τη ζωή της ως καλλιτέχνης: «Αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν την καθημερινότητά μου. Μερικές φορές δυσκολεύομαι πολύ στο περπάτημα και δεν μπορώ να χρησιμοποιώ πάντα τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως θα ήθελα», μοιράστηκε συγκινημένη. Η 54χρονη σταρ βρίσκεται σήμερα στο Ντένβερ, στην πολιτεία του Κολοράντο, στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Περιβάλλεται από ειδικούς» αποκάλυψε η Κλοντέτ Ντιόν. Επομένως, φροντίζεται μακριά από τα παιδιά της, τον René-Charles (22 ετών) και τα δίδυμα Eddy και Nelson (12 ετών), που ζουν στο Λας Βέγκας;

Επιστροφή στη σκηνή;
Η Claudette Dion ελπίζει να δει την αδερφή της πίσω στη σκηνή: «Αντί να κλαίω για τη μοίρα της, προσπαθώ να της στείλω θετικά vibes και να διασφαλίσω ότι μια μέρα θα ανέβει στη σκηνή», μοιράζεται η ίδια. Τον περασμένο Οκτώβριο, η 74χρονη τραγουδίστρια είχε ήδη αντιδράσει στην απόφαση της Σελίν Ντιόν να αναβάλει την περιοδεία της μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά νέα για πιθανή επιστροφή στη σκηνή. Το «Courage World Tour» του και οι έξι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί στο La Défense Arena τον Σεπτέμβριο του 2023 διατηρούνται επί του παρόντος.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα