Σοκάρει η Πάμελα Άντερσον για την κακοποίηση από τη μπείμπι σίτερ της: «Τη… σκότωσα με το μυαλό μου»

Πρεμιέρα έκανε το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix «Pamela: A Love Story» (Πάμελα: Mια Ιστορία Αγάπης) που αφορά στη ζωή της Πάμελα Άντερσον. Η διάσημη ηθοποιός και άλλοτε sex symbol της δεκαετίας του ’90, για πρώτη φορά “βουτά” στα άδυτα της προσωπικής της ζωής, από την παιδική της ηλικία μέχρι τα χρόνια της επαγγελματικής καταξίωσης και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές και ιστορίες της ζωής της.

Το ντοκιμαντέρ έχει αρκετές “πικάντικες” αποκαλύψεις και λεπτομέρειες, κυρίως γύρω από την πολυτάραχη ερωτική της ζωή. Έχει, όμως και προσωπικές εξομολογήσεις τις οποίες η ηθοποιός μοιράζεται για πρώτη φορά με το κοινό. Και μία από αυτές τις αποκαλύψεις, είναι η κακοποίηση που υπέστη από τη μπέιμπι σίτερ της, όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί. Μάλιστα, παραδέχεται ότι σκεφτόταν πως τη σκότωνε και τελικά εκείνη πέθανε σε τροχαίο, με την ηθοποιό να πιστεύει μέχρι και σήμερα πως το έκανε η ίδια με το… μυαλό της.

Προσπάθησε να μαχαιρώσει τη μπέιμπι σίτερ στην καρδιά με ένα στυλό

“Μου συνέβησαν μερικά φρικτά πράγματα, όταν ήμουν μικρή. Είχα μια μπέιμπι σίτερ και οι γονείς μου πίστευαν ότι ήταν μια υπέροχη μπέιμπι σίτερ, επειδή έφερνε δώρα όλη την ώρα, αλλά με παρενοχλούσε. Πάντα μου έλεγε να μην το πω στους γονείς μου. Προσπάθησα να προστατέψω τον αδερφό μου από αυτήν”, αναφέρει.

“Σκεφτόμουν ότι τη σκότωνα. Προσπάθησα να τη μαχαιρώσω στην καρδιά με ένα στυλό από ζαχαρωτό. Μετά της είπα ότι ήθελα να πεθάνει και τελικά πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την επόμενη μέρα.. Έτσι νόμιζα ότι τη σκότωσα με το μαγικό μου μυαλό και δεν μπορούσα να το πω σε κανέναν. Αλλά ήμουν σίγουρη ότι το έκανα, ότι ευχήθηκα να πεθάνει και πέθανε. Έζησα με αυτό όλη μου την εφηβική ζωή”, προσθέτει η Άντερσον.

“Όταν συνέβαιναν εκείνες οι τραυματικές στιγμές, απλά άφηνα το σώμα μου και έφευγα μακριά, όπου έφτιαχνα τον δικό μου μικρό κόσμο. Έσκαβα μια τρύπα στην Κίνα ας πούμε, και σκεφτόμουν “Το μισώ αυτό, το μισώ αυτό, θέλω να φύγω από εδώ””, εξομολογείται σε άλλο σημείο.

Η Πάμελα Άντερσον, πάντως, όπως τόνισε στο Vanity Fair, δεν σκοπεύει να δει το ντοκιμαντέρ: «Δεν το έχω δει και δεν έχω σκοπό να το δω. Έδωσα πλήρη πρόσβαση στα αρχεία και τα ημερολόγια μου και ελπίζω ότι μέσω της πλήρους διαφάνειας, θα έχει νόημα», είπε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα