«Το δέρμα μου είναι υπέροχο»: Στα 81 της η Μάρθα Στιούαρτ δείχνει «χωρίς ρετούς» το πρόσωπό της

«Το δέρμα μου είναι υπέροχο»: Στα 81, η Μάρθα Στιούαρτ αποκαλύπτει το πρόσωπό της «χωρίς ρετούς» και κάνει χαμό στο Instagram! Η Αμερικανίδα τηλεοπτική σταρ έχει αναρτήσει φωτογραφίες της στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο χωρίς ρετούς, ωστόσο πολλοί χρήστες, έκπληκτοι αμφισβητούν την ειλικρίνειά της.

Σύμφωνα με τη Μάρθα Στιούαρτ, το μυστικό της αιώνιας νεότητας στηρίζεται σε τρεις πυλώνες: τη σωματική άσκηση, τη νηφαλιότητα και τον καλό δερματολόγο. Για να αποδείξει ότι η ρουτίνα ομορφιάς της λειτουργεί, η Στιούαρτ μοιράστηκε φωτογραφίες της στο Instagram όπου αποκαλύπτει το λείο και λαμπερό πρόσωπό της σε κοντινό πλάνο. «Το φως ήταν τέλειο για μια νέα selfie! Καμία απολύτως επεξεργασία! Όμορφη επιδερμίδα μετά από ένα μήνα «ξηρού Ιανουαρίου» και pilates κάθε δεύτερη μέρα», έγραψε στη λεζάντα αυτής της ανάρτησης που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου στο Instagram, όπου εμφανίζεται με βρεγμένα μαλλιά, στο ραντεβού με τον διάσημο Γάλλο κομμωτή Frédéric Fekkai.

Διατροφή, φροντίδα και άσκηση
Λίγες ώρες αργότερα, η Αμερικανίδα τηλεοπτική σταρ δημοσίευσε μια άλλη σειρά φωτογραφιών, όλες τραβηγμένες από διαφορετικές οπτικές γωνίες κατά τη διάρκεια αυτής της ίδιας επίσκεψής της στο κομμωτήριο. «Αυτές είναι οι άλλες τρεις selfies που τράβηξα. Η έκφρασή μου ήταν καλύτερη στην πρώτη, αλλά η επιδερμίδα μου είναι υπέροχη σε καθεμία από αυτές», συνεχίζει, αποκαλύπτοντας μερικά επιπλέον μυστικά ομορφιάς. «Χωρίς φίλτρα. Χωρίς λίφτινγκ. Μόνο μεγάλοι δερματολόγοι σε όλη μου τη ζωή. Επί του παρόντος, είναι ο γιατρός Daniel Belkin και η διατροφή του γιατρού Dhaval Bhanusali. Υπέροχες ασκήσεις. Και ανέφερα τις απίστευτες περιποιήσεις προσώπου του Mario Badescu τα τελευταία 40 χρόνια», προσθέτει.

“Να είσαι ειλικρινής”
Αυτά τα σχόλια που συνόδευαν τις φωτογραφίες του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα σχόλια, καθώς η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών δεν φαινόταν πεπεισμένη ότι μια απλή δίαιτα που σχετίζεται με τακτική σωματική δραστηριότητα και την εφαρμογή προσιτών προϊόντων μπορεί να είναι η πηγή της τρέχουσας φυσικής της εμφάνισης.
«Σε παρακαλώ να είσαι ειλικρινής και γνήσια», «Μάρθα φαίνεσαι υπέροχη, αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι έκανες αισθητική επέμβαση», «Εντάξει, μοιράσου τώρα την πραγματική σου ρουτίνα», «Φαίνεσαι όμορφη αλλά να είσαι ειλικρινής. Δεν είναι μόνο φαγητό, αθλητισμός και περιποίηση προσώπου», «Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι ενέσεις είναι φανταστικές!» έγραψαν κάποιοι. Άλλοι διασκέδασαν αναφέροντας τις πιθανές επεμβάσεις και πρακτικές αισθητικής ιατρικής στις οποίες πιστεύουν ότι έχει καταφύγει. «Ψεύτικες βλεφαρίδες, μπότοξ, fillers, κολλαγόνο στα χείλη και λίφτινγκ για αυτή τη φυσική εμφάνιση», «Εξαιρετική βλεφαροπλαστική, PRP και λέιζερ CO2 θαυμάσια», είναι κάποια από αυτά.

Το ερώτημα παραμένει: όντως αυτές οι δηλώσεις της είναι κυριολεκτικές ή άλλη μια από τις χιουμοριστικές δημοσιεύσεις της όπως της αρέσει να μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram;

Δείτε επίσης

Share: