Όλο και περισσότερο γυμνό: Ο Mugler έκανε την επιστροφή του στις πασαρέλες

Ο Mugler έκανε την επιστροφή του στις πασαρέλες με περισσότερο κάθε φορά γυμνό,
Η Amber Valletta, η Irina Shayk και η Eva Herzigová ήταν κάποια από τα top mpdels στην επιστροφή του brand Mugler στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Ένα αναπόφευκτα σέξι θέαμα.

«Είμαι σέξι και το ουρλιάζω». Αναμφίβολα τα μοντέλα μίλησαν με το σώμα την Πέμπτη το βράδυ στο σόου του Mugler. Ο οίκος μόδας με επικεφαλής τον Casey Cadwallader από το 2017 έχει προφανώς τιμήσει τον σχεδιαστή και ιδρυτή Thierry Mugler , ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο του 2022 . Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Kylie Minogue στην πρώτη σειρά, είχαν τη χαρά να θαυμάσουν μια παρέλαση αντάξια μιας υπερπαραγωγής, που χαρακτηρίζεται από ένα λεξιλόγιο λαμπερών σωμάτων, γυμνού, ισχυρής μόδας και υπερντίβας.

Skin in Majesty
Είδαμε τα μοντέλα Amber Valletta, Irina Shayk ή ακόμα και Eva Herzigová να δίνουν τους καλύτερους εαυτούς τους. Από την πλευρά των ρούχων, ξεκάθαρα ξεχωρίζουν: σφιχτοδεμένοι κορσέδες, διάφανοι ή ακόμα και σπασμένοι, που αναδεικνύουν τη σμιλεμένη σάρκα. Μια υπερσεξουαλική αισθητική που διεκδικεί ο Casey Cadwallader από την άφιξή του και που έχει ενθουσιάσει celebrities, οι οποίοι όλο και περισσότεροι παρασύρονται από τις δημιουργίες του. Μετά από τρία χρόνια απουσίας στις πασαρέλες, ο Mugler επανασυνδέεται έτσι με την υπερβολή, το υπερθετικό και τη δύναμη.

To show της Mugler:

Δείτε επίσης

Share: