Ο Κιάνου Ριβς πήγε σε παμπ κι έκανε καλύτερη τη μέρα του προσωπικού – Η υπέροχη κίνησή του

Ο Κιάνου Ριβς εκτός από καλός ηθοποιός, είναι κι ένας καλός άνθρωπος. Και με απλές κινήσεις, αποδεικνύει κάθε φορά πως αυτός ο Χολιγουντιανός σταρ είναι φτιαγμένος από άλλη… πάστα!

Αυτή τη φορά, ο Κιάνου Ριβς εξέπληξε τους θαμώνες μίας παμπ στο Χέρτφορντσαϊρ, στην Αγγλία, όταν βρέθηκε εκει για μεσημεριανό γεύμα. Ο πρωταγωνιστής τους «Matrix» επισκέφτηκε την παμπ «The Robin Hood» στην πόλη Τρινγκ το περασμένο Σάββατο.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αποκάλυψαν ότι «έφτιαξε» την ημέρα του προσωπικού, καθώς μετά το γεύμα, πήγε πίσω στην κουζίνα προκειμένου να τους ευχαριστήσει.

Ο υπέροχος Κιάνου Ριβς

«Σήμερα λοιπόν είχαμε έναν επισκέπτη έκπληξη για μεσημεριανό γεύμα… Τι υπέροχος άνθρωπος ήταν!» έγραψε το προσωπικό της παμπ στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ηθοποιού.

«Η Λόρα (μέλος του προσωπικού) ρώτησε αν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί με τους εργαζόμενους στην κουζίνα. Μπήκε στην κουζίνα τους έσφιξε τα χέρια και τους επαίνεσε για το φαγητό που είχαν ετοιμάσει. Περιττό να πω ότι τους έφτιαξε τις μέρες!!!»

Ο σεφ Σκοτ Βαλεντάιν ανέφερε στο BBC News πως: «Ήταν λίγο αγχωτικό γιατί έπρεπε να μαγειρέψω για εκείνον, αλλά του σερβίραμε το φαγητό και είπε ευχαριστώ και ήταν πολύ ωραίο». Και πρόσθεσε πως μετά «Μπήκε στην κουζίνα, μας έσφιξε τα χέρια και είπε ότι το φαγητό ήταν υπέροχο».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα