Ο Μπεν Άφλεκ συνόδευσε την Τζένιφερ Λόπεζ στα Grammy, αλλά η βαρεμάρα του “χτύπησε” κόκκινο – Κι έγινε viral (βίντεο)

Ο Μπεν Άφλεκ μέσα σε λίγες ημέρες γίνεται και πάλι viral, με τους χρήστες στο Twitter, αυτή τη φορά να ταυτίζονται 100% μαζί του. Ο διάσημος ηθοποιός συνόδευσε την Τζένιφερ Λόπεζ στα Βραβεία Grammy το βράδυ της Κυριακής, η οποία – να σημειώσουμε – ήταν λαμπερή κι εντυπωσιακή μέσα στην εκθαμβωτική τουαλέτα της.

Κι ενώ όλοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη βραδιά, ο Μπεν Άφλεκ μάλλον δεν έδειχνε να συμμεριζόταν τον ενθουσιασμό τους. Μάλιστα, η κάμερα αρκετές φορές εστίασε πάνω στο διάσημο ζευγάρι και στα περισσότερα στιγμιότυπα, ο ηθοποιός φαίνεται να δείχνει εντελώς αδιάφορος σε σημείο… βαρεμάρας.

Τη βαριεστημένη διάθεση του Άφλεκ, εννοείται πως οι χρήστες του Twitter δεν την άφησαν ασχολίαστη, με τη συντριπτική πλειοψηφία να ταυτίζεται μαζί του. Τα, δε σχόλια είναι απλά, επικά.

Τα επικά σχόλια για τη βαρεμάρα του Άφλεκ

«Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στα Dunkin» έγραψε ο δημοσιογράφος Φίλιπ Λιούις στο Twitter, αναφερόμενος στο διάσημο πάθος του για τα Dubkin’ Donuts. Ένας άλλος ανέφερε: «Ο Μπεν Άφλεκ μοιάζει σαν να προτιμά να είναι στον οδοντίατρο».

Ένας άλλος έγραψε: «Μπεν Άφλεκ ανοιγόκλεισε τα μάτια σου αν είσαι καλά». «Ο Μπεν Άφλεκ είμαι εγώ όταν έχουμε zoom στο γραφείο», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

https://twitter.com/themissjenn/status/1622415523999801346

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα