Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά – Η συγκινητική ανακοίνωση

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο και η ευτυχία τους είναι απερίγραπτη. Το ζευγάρι μετά από ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι που κράτησε περισσότερο από δέκα χρόνια προσπαθειών, θα κρατήσει αγκαλιά το πρώτο τους παιδί.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση με συνέντευξή της, αλλά και λίγο αργότερα με μια συγκινητική ανάρτησή της στο προφίλ της στο Instagram.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος

«Μετά από μια δεκαετία που δοκιμάσαμε τα πάντα, είμαστε ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε ένα μωρό. Ο Κέβιν, ο μπαμπάς μου κι εγώ είμαστε πέρα από ενθουσιασμένοι για αυτή τη ζωή που έρχεται στη ζωή μας. Μια ευλογία» δήλωσε η Μαρία Μενούνος.

Στην ανάρτησή της αποκάλυψε ότι το παιδί έρθει στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ συγκινεί η αναφορά στη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή. Επίσης, ευχαρίστησε δημοσίως την Κιμ Καρντάσιαν και τη Ζόε Σαλντάνα για τη βοήθειά τους σε αυτό το ταξίδι

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία! Και τέλος, ξέρω ότι η μαμά μου ήπιε ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ με τον Θεό και είπε ότι ήρθε η ώρα. Τόσο ευγνώμων για την ευλογία στη ζωή μας.  Νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για την ευλογία στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μοιράζομαι αυτά τα νέα χωρίς εκείνη να είναι εδώ, αλλά ξέρω εκεί που βρίσκεται θα είναι μαζί μου σε κάθε μου βήμα».

Διαβάστε επίσης

Share: