Μαντόνα: Πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι έκανε και παραμορφώθηκε το πρόσωπό της

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες μετά την εμφάνιση της Μαντόνα στα βραβεία Grammy, το βράδυ της Κυριακής (5/2). Η “Βασίλισσα της Ποπ” ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα βραβείο, όμως όλοι έμειναν στην εμφάνισή της καθώς ήταν αγνώριστη.

Η αλλαγή στο πρόσωπό της είναι σχεδόν δραματική και όλοι αναρωτιούνται τι έχει πειράξει και δεν θυμίζει τη Μαντόνα που γνωρίζαμε. Μάλιστα, η περίπτωσή της έγινε αντικείμενο ανάλυσης κορυφαίων πλαστικών χειρουργών ανά τον κόσμο, οι οποίοι εκφράζουν την πεποίθηση ότι η 64χρονη τραγουδίστρια έχει βάλει «υπερβολικά fillers και botox» ενώ δεν αποκλείουν το λίφτινγκ και την πλαστική μύτης.

Ο Dr. Michael Horn, πλαστικός χειρουργός από το Σικάγο του Ιλινόις, μιλώντας στη DailyMail είπε πως πιστεύει ότι η Μαντόνα πιθανότατα να υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική αισθητική επέμβαση. Πιστεύει ακόμα ότι όχι μόνο έκανε «λίφτινγκ προσώπου» – το οποίο, όπως είπε, ήταν «προφανές επειδή το δέρμα της» φαινόταν «σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες» – αλλά ότι έκανε και επέμβαση στη μύτη.

«Με την πάροδο των ετών, η Μαντόνα, φαίνεται να έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής», είπε χαρακτηριστικά ο Dr. Michael Horn.

Ο πλαστικός χειρουργός εξηγεί τι έχει πειράξει στο πρόσωπό της

«Η εμφάνισή της στα Grammy έδειξε την πιο διαφορετική εκδοχή της που έχουμε δει. Έχει υποβληθεί σε λίφτινγκ προσώπου… Αυτό είναι εμφανές γιατί το δέρμα της είναι σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες. Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια του λίφτινγκ. Η Μαντόνα στο παρελθόν είχε μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έχει κάνει ρινοπλαστική, αφού αυτή η μύτη της έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή», λέει.

Ο ίδιος γιατρός δήλωσε επίσης ότι «το μπότοξ ήταν εμφανές σε πολλές περιοχές του προσώπου της», ενώ επεσήμανε την έλλειψη «γραμμών έκφρασης και ρυτίδων», καθώς και την «ελάχιστη κίνηση του προσώπου της» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

«Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό είναι η δραστική αλλαγή στο σχήμα του προσώπου της Μαντόνα σε σχήμα V», πρόσθεσε.

«Φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler στην πάροδο των χρόνων, δίνοντας στο πρόσωπό της μια γεμάτη εμφάνιση και αφαιρώντας τη φυσική δομή που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά».

Τέλος, ο Dr. Horn επεσήμανε αλλαγή στο πάχος των φρυδιών της, καθώς και στη γραμμή των μαλλιών της, υποννοώντας ότι έχει επέμβει και σε αυτές τις περιοχές. «Φαίνεται επίσης ότι είχε κάνει λίφτινγκ φρυδιών, το οποίο γίνεται πιο αισθητό από τα λεπτά φρύδια της, τα οποία προηγουμένως ήταν παχιά», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα