Τα 2 ζώδια που αγαπούν την ησυχία τους

Υπάρχουν 2 ζώδια που αγαπούν πολύ την ησυχία τους και δεν αντέχουν ως φιλοσοφία ζωής τις εντάσεις. Επειδή και οι ίδιοι δεν δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις, κατά τον ίδιο τρόπο επιθυμούν και επιλέγουν την ηρεμία στην ζωή τους. Προσπαθούν και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνουν και δεν επιβαρύνουν τους άλλους ανθρώπους με αρνητική ενέργεια. Ο Ταύρος, ο Αιγόκερος θέλουν η ζωή τους να είναι μακρυά από εντάσεις, αρνητική ενέργεια και τσακωμούς.  

Ταύρος

Ο Ταύρος κατά κύριο λόγο λέει πάντα την αλήθεια, αυτό τον βοηθάει στο να ξέρουν οι άλλοι τι να περιμένουν από αυτόν. Προστατεύει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του και ξέρει να βάλει το όριο για να πει το όχι, χωρίς καβγάδες και τσακωμούς. Σε περίπτωση όμως που κάνει το λάθος, γιατί θα έχει χάσει το έλεγχο, θα ζητήσει συγνώμη και θα ξεχαστεί γρήγορα το γεγονός. Λατρεύει την ησυχία του και την προφυλάσσει, όσο μπορεί περισσότερο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως λόγο του χαρακτήρα που έχει, γλιτώνει πολλές φορές τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι ένα ζώδιο συνήθως παρατηρητής, κοιτάζει την κατάσταση από έξω και αυτόματα συμβουλεύει τον εαυτό του, για τον τρόπο που θα χειριστεί μία κατάσταση. Συνήθως επειδή δεν λέει τη γνώμη του και την κρατάει για τον εαυτό του, γλιτώνει από πολλές φασαρίες, όχι ότι δεν έχει άποψη, απλά δεν την εκφράζει δημοσίως. Αναζητά την ησυχία του και παραιτείται πολύ εύκολα.

Photo cover:pixabay.com/avtar/moon

Διαβάστε επίσης:

Share: