Τζούλιαν Μουρ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με μαύρη τουαλέτα

Η Τζούλιαν Μουρ έλαμψε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Sharper, η οποία θα βγει θα βγει στις αίθουσες σε περιορισμένη κυκλοφορία στις 10 Φεβρουαρίου και θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ από τις 17 Φεβρουαρίου.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η διάσημη ηθοποιός είναι σύγχρονο νουάρ φιλμ, στο οποίο υποδύεται μία γοητευτική γυναίκα, που έχει πρόσφατα συνάψει σχέση με έναν δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία, ενώ ο απατεώνας γιος της συνεργάζεται με μία κοπέλα με στόχο να αποπλανήσει τον γιο του δισεκατομμυριούχου.

Στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο, το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου, η ηθοποιός εντυπωσίασε με την εμφάνισή της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε μια μαύρη τουαλέτα, που συνδύασε με μαύρη κάπα με χρυσές λεπτομέρειες που έδενε στο μπροστά μέρος. Το κομψό σύνολο, ολοκλήρωσε με διακριτικό μακιγιάζ, σκουλαρίκια και ένα μεγάλο δαχτυλίδι.

Στο κόκκινο χαλί μαζί της περπάτησαν οι συμπρωταγωνιστές της και οι συντελεστές της ταινίας, Sebastian Stan, Briana Middleton και Justice Smith.

Δείτε επίσης

Share: