5 σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε θέλει πια

Αν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας κάνει αυτά τα 5 πράγματα, ίσως είναι καιρός να ανησυχήσετε.

  1. Δεν σου κάνει πλέον κομπλιμέντα

Ενώ σου έκανε κομπλιμέντα για να τονώσει τον εγωισμό σου, τώρα φαίνεται αδιάφορος. Έτσι, όσο κι αν προσπαθείς να τον κάνεις να σε προσέξει και να σου κάνει κομπλιμέντα, εκείνος πάλι σε αγνοεί.

2. Δεν είναι πια στοργικός

Όταν είστε ερωτευμένοι, πρέπει να αγγίζετε, να φιλάτε και να νιώσετε τον σύντροφό σας. Έτσι, δεν λείπουν οι στοργικές χειρονομίες και όλες οι περιστάσεις είναι καλές για να δείξει την αγάπη του. Όταν όμως τα συναισθήματα εξαντλούνται, δεν νιώθουμε πλέον την ανάγκη να δημιουργήσουμε σωματική επαφή με τον άλλον.

3. Περνάει περισσότερο χρόνο με τους φίλους του

Στην αρχή της σχέσης σας ήσασταν αχώριστοι. Έμοιαζε να θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάθε στιγμή της ημέρας του. Επιπλέον, ήταν έτοιμος να ακυρώσει τις εξόδους του με τους φίλους του για να μείνει μαζί σου. Με τον καιρό, οι  στιγμές σας  μαζί γίνονται πιο σπάνιες και νομίζετε ότι είναι φυσιολογικό. Μόνο που σήμερα, σε αποφεύγει και περνά τον περισσότερο χρόνο της με τους φίλους του.

4. Δεν κάνει καμία προσπάθεια να κάνει τα πράγματα καλύτερα

Ακόμα κι όταν η σχέση περνάει μια δύσκολη περίοδο, μια ερωτευμένη γυναίκα θα παλέψει να τη βελτιώσει και να την κάνει πιο όμορφη. Αλλά αν δεν προσπαθεί πλέον να επικοινωνήσει και, αντίθετα, φαίνεται να ανθίζει έξω από τη σχέση, αυτό ανακοινώνει ότι δεν είναι πια ερωτευμένη.

5. Δεν τον ενδιαφέρει πλέον η εμφάνισή σου

Ενώ περνούσε αρκετές ώρες στο μπάνιο το πρωί, ντυμένος για να σας ευχαριστήσει όπως τα πρώτα σας ραντεβού, δεν μπαίνει πλέον στον κόπο να το κάνει σήμερα. Πράγματι, παραμελεί την εμφάνισή του και δεν επιδιώκει πλέον να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτή η αλλαγή συνήθειας είναι απόδειξη ότι δεν νιώθει πλέον την ανάγκη να σε ξανακερδίσει.

Photo cover:pixabay.com/DanaTentis

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα