Μία Φάροου: Η γυναίκα που απάτησε τον Φρανκ Σινάτρα και οι φήμες για τον πατέρα του γιου της

O Φρανκ Σινάτρα υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές, με τη φήμη του ως εpαστής να παίρνει διαστάσεις αστικού μύθου στο Χόλιγουντ. Άλλωστε, παντρεύτηκε τέσσερις φορές, ενώ πάρα πολλές ήταν και οι κατακτήσεις του.

Μία άλλη φήμη που ακολουθούσε τον Σινάτρα, ήταν εκείνη του άπιστου. Λέγεται πως ο τεράστιος τραγουδιστής δυσκολευόταν να μείνει πιστός στις συντρόφους του.. Μία από τις συζύγους του ήταν η Μία Φάροου, με την οποία είχαν 29 χρόνια διαφορά. Ο έρωτάς τους ήταν δυνατός και παρά τα χρόνια που τους χώριζαν, ήταν ιδιαίτερα ταιριαστοί.

Η απιστία της Φάροου

Ο Σινάτρα ήταν κολλημένος με την πανέμορφη και νεότατη Μία, όμως, το χούι της απιστίας δεν το αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Αλλά, η νεαρή ηθοποιός ήταν από άλλη… πάστα και φρόντισε να πληρώσει τον “Φράνκι” με το ίδιο νόμισμα.

Σύμφωνα, με τις φήμες της εποχής η Μία Φάροου – η οποία γεννήθηκε σαν σήμερα (9 Φεβρουαρίου το 1945) – είχε και αυτή εξωσυζυγική σχέση με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος «The Mamas & The Papas», Τζον Φίλιπς, ο οποίος επίσης ήταν παντρεμένος.

Ο Σινάτρα όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση της συζύγου του, ζήτησε αμέσως διαζύγιο. Όμως, δεν έμεινε εκεί, Σύμφωνα με τις φήμες της εποχής, χρησιμοποίησε τις σχέσεις του με τη Μαφία για να στείλει στον Φίλιπς ένα μήνυμα… προειδοποίησης.

Παρά το γεγονός ότι χώρισαν με άσχημο τρόπο, η Μία Φάροου και ο Φραν Σινάτρα παρέμειναν φίλοι και μετά τον χωρισμό τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνέχιζαν να έχουν ερωτικές σχέσεις και μετά το διαζύγιό τους. Ακόμα και όταν η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον Γούντι Άλεν.

Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί

Και κάπου εδώ προέκυψαν και οι περιβόητες φήμες για το… ποιανού είναι το παιδί! Και συγκεκριμένα ο βιολογικός γιος της Φάροου και του Άλεν, Ρόναν τον οποίο απέκτησαν το 1987. Μάλιστα, όταν ρώτησαν τη Φάροου αν υπάρχει μια δόση αλήθειας στις φήμες που κυκλοφορούσαν για την πατρότητα του γιου της και αν υπάρχει ενδεχόμενο να είναι γιος του Σινάτρα, εκείνη είχε απαντήσει «Πιθανόν», περιπλέκοντας περισσότερο τα πράγματα.

Μάλιστα, ο Γούντι Άλεν είχε επίσης αναφερθεί σε αυτό στο New York Magazine, λέγοντας: «Κατά την γνώμη μου, είναι παιδί μου. Νομίζω ότι είναι, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα και την ζωή μου σε αυτό».

Η ιστορία με την πατρότητα του Ρόναν “φούντωσε” πριν περίπου 10 χρόνια με πολλά πρωτοσέλιδα του Τύπου να υποστηρίζουν με σιγουριά ότι ο χαρισματικός γιος του πρώην ζευγαριού, έχει πατέρα τον Σινάτρα. Ωστόσο, ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Τόνι Οπεντισάνο είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, αποκαλύπτοντας πως ο Σινάτρα όταν γεννήθηκε ο Ρόναν και λίγο πριν, αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν θα του επέτρεπε να αποκτήσει παιδί. Επίσης, τόνισε ότι εκείνος ποτέ δεν θα άφηνε τον γιο του σε έναν άλλον άνδρα να το μεγαλώσει.

Διαβάστε επίσης

Share: