Μαρία Σράιβερ: Η πρώην σύζυγος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πήγε σε μοναστήρι, μετά τον χωρισμό τους

Η Μαρία Σράιβερ μετά από πολύ καιρό μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως πήγε σε μοναστήρι, μετά το διαζύγιο. Η 67χρονη έδωσε συνέντευξη στην Hoda Kotb και ανέφερε πως ήθελε να ζητήσει συμβουλές από την Ηγουμένη, όταν χώρισε με τον διάσημο ηθοποιό.

Όπως εξήγησε, η Ηγουμένη της είπε πως δεν μπορούσε να τη φιλοξενήσει στο μοναστήρι, αλλά της είπε όμως πως: «Μπορεί να βγει έξω και να γίνει η Μαρία, δηλαδή ο εαυτός της». Μέχρι τη στιγμή εκείνη, όπως είπε, δεν είχε επιτρέψει ποτέ στον εαυτό της να είναι αδύναμη, ευάλωτη, να νιώσει αληθινά συναισθήματα ή να κλάψει. Ωστόσο, το έκανε μετά.

Η ζωή μετά το μοναστήρι και ο επώδυνος χωρισμός

Όταν εγκατέλειψε το μοναστήρι, ένιωσε δυνατή να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της και να αρχίσει να μαθαίνει περισσότερα πράγματα για την ίδια. Εξάλλου, ο χωρισμός της με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν ήταν καθόλου εύκολος.

Όπως θυμόμαστε, οδηγήθηκαν σε έναν επώδυνο χωρισμό όταν αποκαλύφθηκε πως ο ηθοποιός είχε ερωτικές σχέσεις με την οικονόμο τους, Μίλντρεντ Πατρίτσια Μπαένα με την οποία μάλιστα είχαν αποκτήσει κι ένα παιδί. Η αποκάλυψη είχε καταρρακώσει τη Σράιβερ – ανιψιά των Κένεντι- όπως έχει εξολομολογηθεί, ένιωθε προδομένη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα