Μπρένταν Φρέιζερ: Η εξομολόγηση για τη στιγμή που έμαθε ότι ο γιος του έχει αυτισμό

Φέτος, είναι η χρονιά του Μπρένταν Φρέιζερ. Ο γνωστός ηθοποιός είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία “Η φάλαινα”, γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Howard Stern Show» και για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον γιο του που έχει αυτισμό, αποκαλύπτοντας όσα ένιωσε τη στιγμή που τους το ανακοίνωσαν.

«Ένιωθα σαν να χτυπήθηκα με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ στο πίσω μέρος του κεφαλιού», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, ο γιος του, Γκρίφιν, ο οποίος είναι τώρα 20 ετών, διαγνώστηκε με αυτισμό στην ηλικία των 2. «Η πρώτη αντίδραση που είχα ήταν “θέλω να μάθω πώς να το διορθώσω, ποια είναι η θεραπεία;”. Δεν ήξερα καλά καλά ούτε τι σημαίνει», είπε.

Θεωρούσε ένοχο τον εαυτό του

Μάλιστα, υπήρξε και μια περίοδος που ο Μπρένταν Φρέιζερ θεωρούσε ένοχο τον εαυτό του για όσα περνάει ο γιος του. «Σκέφτεσαι μήπως φταίει το DNA μου; Ή το ότι κάπνιζα χόρτο στο κολλέγιο;», λέει.

Αν και έχει χωρίσει με τη μητέρα του, Άφτον Σμιθ από το 2008, εξήγησε πως η ασθένεια του παιδιού τους έκανε εκείνον και την πρώην σύζυγό του να βάλουν άλλες προτεραιότητες στις ζωές τους και να αφήσουν στην άκρη τους τσακωμούς τους.

«Έδινα μεγαλύτερη σημασία στην επαγγελματική μου ζωή και όχι στην προσωπική μου στο παρελθόν. Όμως με τον Γκρίφιν, όλα αυτά έχουν ακυρωθεί. Ποιος νοιάζεται για τα προβλήματα στη δουλειά ή για το αν τσακώθηκα με την πρώην μου; Αυτά δεν έχουν πια σημασία», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως ο χαρακτήρας του γιου του τον βοήθησε να καταλάβει και τον ρόλο του στην ταινία «Η Φάλαινα», αφού όπως είπε, έχουν μερικά κοινά. «Δεν ξέρει τι είναι κυνισμός, δεν μπορείς να τον προσβάλεις. Δεν μπορεί να σε προσβάλει, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος και ο πιο εκδηλωτικός και προς σε εμένα και προς σε άλλους ανθρώπους», τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα