Σάλμα Χάγιεκ: Αποκαλύπτει γιατί δεν ήθελε να παντρευτεί τον πάμπλουτο σύζυγό της Ανρί Πινό

Η Σάλμα Χάγιεκ είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου -κατά καιρούς μάλιστα στην 1η θέση- αλλά η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε τώρα ότι… δεν είχε λόγο στον γάμο της! Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι της τον επέβαλαν η οικογένεια, οι φίλοι και ο σύντροφός της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour, η Σάλμα Χάγιεκ μοιράστηκε την ιστορία του γάμου της μετά από 13 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Σάλμα και ο Φρανσουά Ανρί παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 14 Φεβρουαρίου 2009 με την παρουσία μόνο της οικογένειάς του, προτού κάνουν μια πολύ glamour δεξίωση στη Βενετία δύο μήνες αργότερα.

«Δεν ήξερα καν ότι παντρευόμουν εκείνη την ημέρα», λέει η Σάλμα Χάγιεκ

Μιλώντας για την ημέρα του γάμου, η 57χρονη ηθοποιός είπε στο Glamour: «Δεν ήξερα καν ότι παντρευόμουν εκείνη την ημέρα. Ήταν σαν μία παρέμβαση. Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία. Όχι, απλά με πήγαν στο δικαστήριο. Οι γονείς μου, ο αδερφός μου, όλοι τους με είχαν στριμώξει. Είχα μια φοβία με το θέμα του γάμου. Ο λόγος που ο γάμος έγινε στο δικαστήριο ήταν επειδή με έσυραν εκεί. Είχα άγχος».

Και κατέληξε: «Και μετά, είχαμε ένα γεύμα στο σπίτι των γονιών μου. Η πεθερά μου, η οποία είναι το πιο καλαίσθητο άτομο όταν πρόκειται για τη διασκέδαση, είχε ήδη κάνει τη δουλειά της. Δεν είχα άλλη επιλογή».

Ωστόσο αν και μπορεί να μην είχε λόγο στον γάμο της, η Σάλμα Χάγιεκ εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον επί χρόνια σύζυγό της. Εξηγώντας το μυστικό για τη διατήρηση της σπίθας ζωντανή, είπε ότι είναι τα «μικρά πράγματα», καθώς απολαμβάνει να «μην κάνει τίποτα μαζί» με το άλλο της μισό.

Δείτε επίσης

Share: