Γιάννης Γαλανούλης: Πέθανε ξαφνικά ο σκηνοθέτης του “Τροχού της Τύχης” – Πριν 6 μέρες γεννήθηκε ο γιος του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Γαλανούλη. Ο σκηνοθέτης του “Τροχού της Τύχης”, της “Λάβας”, του “ΌΛΑ” με τον Θέμο Αναστασιάδη και άλλων μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, έφυγε από τη ζωή στα 48 του χρόνια, ενώ αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.

Τραγική ειρωνεία: πριν έξι μέρες έγινε πατέρας, ενώ μόλις πριν δύο εβδομάδες είχε παντρευτεί. Ο ερχομός του γιου του τον είχε πλημμυρίσει με χαρά και όπως τονίζουν οι συνεργάτες του, διένυε την ωραιότερη περίοδο της ζωής του. Μάλιστα, όπως έγραψε στο Instagram ο Βαγγέλης Περρής που είχε μιλήσει χθες το μεσημέρι μαζί του, θα ερχόταν στα γυρίσματα της εκπομπής με γλυκά.

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε»

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του έσκασε σαν κεραυνός στον χώρο και οι συνάδελφοί του αδυνατούσαν να πιστέψουν το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον καλό τους φίλο.

Ο Γιιάννης Γαλανούλης μέχρι πρότινος ήταν ο σκηνοθέτης του Τροχού της Τύχης και ο Πέτρος Πολυχρονίδης δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο φίλος του και συνεργάτης έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή. Λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση ανέβασε στα social media το δικό του συγκινητικό “αντίο” στον συνεργάτη του

«Δεν φεύγουν έτσι οι άνθρωποι ρε Γιάννη. Όχι έτσι. Όχι τώρα φίλε», έγραψε.

Ο Γιάννης Γαλανούλης, εκτός από τον Τροχό της Τύχης, είχε υπάρξει σκηνοθέτης στις εξής γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές:

Λάβα (2022)
open OLA 12 (2011)
ant1 OLA 12
best of OLA 10
OLA 11
Αυτός και ο άλλος
Βρες τη λέξη
ΠΟΠ μαγειρική
Chef στον αέρα

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα