Πάμελα Άντερσον: Τα απομνημονεύματά της στη λίστα των bestsellers των New York Times

Τα απομνημονεύματα της Πάμελα Άντερσον βρίσκονται στη λίστα των bestsellers των New York Times!
Η Πάμελα Άντερσον έγραψε «τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα» όταν έμαθε ότι τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «Love, Pamela», που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πλέον στη λίστα των bestseller των New York Times.

Το βιβλίο «Love, Pamela» εμφανίζεται δίπλα στα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι «Spare» στην ενότητα μη λογοτεχνικά της λίστας των bestsellers των New York Times.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Καναδή ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων έγραψε: «Μόλις έμαθα την είδηση… Το βιβλίο μου «Love, Pamela» είναι bestseller των New York Times. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου… Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, όταν δεν το περιμένεις… Ποτέ μην τα παρατάς. Η επιμονή στις δυσκολίες είναι για το καλύτερο όλων».

«Η ξανθιά εικόνα της Πάμελα Άντερσον ήταν παντού τη δεκαετία του 1990. Ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός καναδικού αγώνα ποδοσφαίρου, έγινε γρήγορα σούπερ σταρ, το αγαπημένο εξώφυλλο του Playboy και σύμβολο της γοητείας του Χόλιγουντ» αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου και σημειώνεται ότι αποκαλύπτεται η αληθινή της ιστορία είναι ενός κοριτσιού από μικρή πόλη.

«Τι συμβαίνει όμως όταν χάνετε τον έλεγχο της ίδιας σας της ζωής και η εικόνα που δημιουργεί για εσάς ο μηχανισμός της φήμης δεν είναι αυτό που πραγματικά είστε;» αναφέρεται.
Τα απομνημονεύματα της Πάμελα Άντερσον βρέθηκαν στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 31 Ιανουαρίου ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ του Netflix Pamela: A Love Story».

Πηγή: ΑΠΕ-ΑΜΕ

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα