Τα δύο ζώδια που πιστεύουν στο κάρμα

Υπάρχουν δύο ζώδια που πιστεύουν απόλυτα στο κάρμα, ότι δίνεις παίρνεις. Ο Καρκίνος και ο Υδροχόος σε αυτό μοιάζουν πολύ. Αν του πληγώσεις το καταγράφουν και το ανταποδίδουν την κατάλληλη στιγμή. Πιστεύουν ότι αν το σύμπαν συνωμοτήσει όλα μπορούν να γίνουν.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι δέσμιος της αγάπης και του έρωτα, έχει μεγάλη διαίσθηση και σε ένα βαθμό μαντεύει το μέλλον. Ο συναισθηματικός του τομέας έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα διακρίνει και δένεται με τα άτομα που επιθυμεί μέχρι το τέλος, σαν να είναι συγγενείς. Πιστεύει στην μοίρα και όπου μπορεί βάζει και αυτός το χεράκι του. Δεν θα υποκινήσει κάτι, αλλά αν του δοθεί η ευκαιρία θα ανταποδώσει είτε το καλό, είτε το κακό. Από την φύση του θέλει να βοηθάει και αυτό πιστεύει ότι το σύμπαν του το ανταποδίδει. Έχει διορατικότητα και συνήθως η κρίση του αποδεικνύετε σωστή. Πολλές φορές αυτό που εύχεται, του έρχεται πολύ γρήγορα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πολύ δύναμη μέσα του, τόση που και ο ίδιος την ανακαλύπτει μέρα με τη μέρα. Αν πει σε κάτι τέλος, αυτό ήταν, τελείωσε. Έχει υψηλά στάνταρ στη ζωή του, αλλά έχει και ένα έντονο ένστικτο που τον οδηγεί να παίρνει αποφάσεις. Δίνει καλό και περιμένει να πάρει καλό. Κάποιες φορές παραπονιέται, αλλά το σύμπαν του το δίνει παρακάτω και με τόκο. Πιστεύει στο Κάρμα και καμιά φορά το φοβάται, η δύναμή του όμως τον φέρνει προ των ευθυνών του. Πετυχαίνει πράγματα που άλλοι θα ήθελαν τουλάχιστον δύο ζωές.

Photo cover:pixabay.com/pixel2013-yoga

Διαβάστε επίσης:

Share: