Ο Sting εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει με το περίφημο 7ωρο ταντρικό σεξ με τη σύζυγό του

Αν κι έχουν περάσει 30 χρόνια, ο Sting εξακολουθεί να δέχεται ερωτήσεις για την περίφημη δήλωση που είχε κάνει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 για επτάωρες συνεδρίες ταντρικού σεξ με τη σύζυγό του.

“Δεν με πειράζει καθόλου, είναι πολύ υγιές!” δήλωσε ο πρώην frontman των Police και παππούς επτά εγγονιών σε συνέντευξή του στη Sydney Morning Herald για το αν τον ενοχλεί που δέχεται ακόμα ερωτήσει για τη δήλωσή του. “Δεν συζητήσαμε το σεξ ποτέ με τους γονείς μου” πρόσθεσε.

“Είμαι τυχερός από πολλές, πολλές απόψεις και το να έχω την υγεία μου σ’ αυτήν την ηλικία είναι κάτι που δεν το παίρνω ως δεδομένο. Έχω χάσει αρκετούς φίλους που δεν έφθασαν μέχρι εδώ, οπότε εκτιμώ την κάθε μέρα όπως έρχεται” σημείωσε ο 71χρονος τραγουδιστής.

Το περίφημο 7ωρο ταντρικό σεξ των Sting

Ο Sting σε εκείνη τη δήλωση, είχε αποκαλύψει ότι αυτός και η 69χρονη σήμερα σύζυγό του, Trudie Styler, απολαμβάνουν επτάωρες συνεδρίες ταντρικού σεξ, προκαλώντας – ειδικά για την εποχή εκείνη – σάλο με τα λεγόμενά του.

Μία δήλωση που πέρασε στη… σφαίρα της φαντασίας και μέχρι σήμερα δέχεται ερωτήσεις. Το 2014 ο τραγουδιστής είχε αναφερθεί σ’ εκείνη τη δήλωση, λέγοντας πως “στις επτά ώρες περιλαμβάνονται ταινία και δείπνο”

“Η ιδέα του ταντρικού σεξ είναι μία πνευματική πράξη. Δεν ξέρω πιο αγνό και καλύτερο τρόπο έκφρασης αγάπης για έναν άλλο άνθρωπο από το να μοιράζομαι αυτό το υπέροχο, το αποκαλώ, μυστήριο. Τo στηρίζω αυτό. Όχι τις επτά ώρες, αλλά την ιδέα. Οι επτά ώρες περιλαμβάνουν ταινία και δείπνο” είχε διευκρινίσει.

Όμως και η σύζυγός του, το 2011 η Trudie είχε πει πως ο αρχικός ισχυρισμός του για την ερωτική τους ζωή έγινε έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ. Κι ενώ απέκλεισε την ιδέα ότι το έκαναν όλη μέρα, σταμάτησε να λέει ότι ο Sting είχε πει ψέματα για την πρακτική που συνδέεται με τη γιόγκα.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα