Η Τζέιν Φόντα στα 85 της γυμνάζεται για να… κάνει έρωτα με ευκολία

Η Τζέιν Φόντα είναι κολλημένη” με την γυμναστική και αυτή είναι μια πληροφορία που όλοι γνωρίζουμε. Όμως, αυτό που δεν γνωρίζαμε και αποκάλυψε, η ίδια η ηθοποιός, είναι ο λόγος που σήμερα στα 85 της χρόνια εξακολουθεί να γυμνάζεται εντατικά για να παραμένει σε φόρμα.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη και φρόντισε να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκανε το κοινό της, αλλά και οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη γυμναστική, με αφορμή το πρόγραμμα «Jane Fonda’s Workout», που δείχνει στις γυναίκες μέσω βίντεο, τρόπους για να παραμείνουν… σε φόρμα.

Όπως αποκάλυψε, δεν είχε ποτέ καμία ιδιαίτερη σχέση με τη γυμναστική, τουλάχιστον μέχρι τα 30 της. «Δεν ήξερα ότι ήταν σημαντικό να το κάνω μέχρι και τα 30 μου. Ακόμα και όταν πήγαινα σχολείο, προσποιούμουν ότι έχω γυναικολογικά προβλήματα, προκειμένου να μη συμμετάσχω στο μάθημα της γυμναστικής», είπε χαρακτηριστικά.

Παραμένει σε φόρμα για να μπορεί να… κάνει έρωτα με ευκολία.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τα πάντα άλλαξαν, όταν έκλεισε τη δεκαετία των 30 και όδευε προς τα 40. «Όταν άρχισα να φτάνω στα 40, κατάλαβα ότι πρέπει να ενεργοποιηθώ. Η ζωή μου πριν δεν ήταν και τόσο καλή, όσο όταν ξεκίνησα να κινούμαι», δήλωσε.

Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι έβλεπε αλλαγές στο σώμα της, που την έκανε να συνεχίσει, αλλά παρατήρησε μεγάλη βελτίωση σε μικρές καθημερινές κινήσεις, όπως το να σηκώσει πιο εύκολα στην αγκαλιά της τον εγγονό της.
«Έχω έναν εγγονό που είναι 3 ετών και μπορώ ακόμα να τον πάρω αγκαλιά. Θέλω να πω, πρέπει να λυγίσω τα γόνατά μου και ξέρετε, χρειάζεται παραπάνω χρόνος ίσως για εμένα, αλλά μπορώ ακόμα να τον σηκώσω. Εκτός αυτού, θέλεις να μπορείς να κουβαλάς τις τσάντες σου μόνη σου, χωρίς βοήθεια», εξήγησε.

Ωστόσο, η γυμναστική προσφέρει – όπως είπε – και άλλα οφέλη, τα οποία αφορούν στην ψυχική υγεία της. «Προέρχομαι από μια γενιά ανθρώπων με κατάθλιψη στο ιστορικό τους. Οπότε, ο καλύτερος τρόπος για να καταπολεμήσεις την κατάθλιψη είναι να ξεκινήσεις να κινείσαι», συμβούλευσε το κοινό της.

Τέλος, η Τζέιν Φόντ σημείωσε πως «ευχαριστεί κάθε βράδυ τον Θεό» που συνέχισε να γυμνάζεται όλα αυτά τα χρόνια, καθώς παρά τα 85 της χρόνια, παραμένει σε φόρμα για να μπορεί να… κάνει έρωτα με ευκολία.

«Ξέρεις, πρέπει να μπορείς να κάνεις έρωτα. Η γυμναστική βοηθάει. Μπορεί να μη θυμάμαι πολλά για το σεξ, αλλά θυμάμαι πως σίγουρα χρειάζεσαι ευελιξία», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Διαβάστε επίσης

Share: