Μίσα Μπάρτον: “Αν θέλεις να κάνεις καριέρα να κοιμηθείς με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο” – Η δήλωση που είχε προκαλέσει αίσθηση

Τις τελευταίες μέρες, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την ερωτική του ζωή. Μόνο που αυτή τη φορά, τα πράγματα είναι… σκούρα για τον σταρ και οι περισσότεροι δεν βρίσκουν και πολύ αστείο την αδυναμία του στις νεότερες γυναίκες, με τον μέσο όρο ηλικίας στις προτιμήσεις του να έχει πέσει πολύ.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούν φήμες πως ο 48χρονος Ντι Κάπριο βγαίνει με την 19χρονη Ίντεν Πολάνι, μετά το φως της δημοσιότητας που είδε μια φωτογραφία να διασκεδάζουν μαζί. Αν και η πλευρά του ηθοποιού, έχει διαψεύσει κατηγορηματικά τα περί ειδυλλίου, πολύς κόσμος δεν πείθεται.

Μάλιστα, στο twitter πολλοί χρήστες ξεσπούν εναντίον του, θεωρώντας απαράδεκτο ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που βρίσκεται κοντά στα 50 έτη να βγαίνει με μία κοπέλα που μόλις τελείωσε το… σχολείο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά κάποιοι “ξέθαψαν” μια παλιά συνέντευξη της Μίσα Μπάρτον, η οποία το μακρινό 2005 είχε μιλήσει στο Harpers & Queen, και είχε υποστηρίξει πως όταν ήταν 19 ετών και ο Ντι Κάπριο 30, της είπαν να κοιμηθεί μαζί του, αν θέλει να κάνει καριέρα.

“Για χάρη της καριέρας σου, πήγαινε και κοιμήσου με αυτόν τον άνδρα“

Η Μίσα Μπάρτον, περιγράφοντας το περιστατικό, είχε αποκαλύψει πως ο τότε εκπρόσωπός της, Craig Schneider, είδε τον Λεονάρντο σε μία φωτογράφιση στο Μαλιμπού. Εκείνη την εποχή ο ηθοποιός μόλις είχε χωρίσει με το μοντέλο, Ζιζέλ μετά από 6 χρόνια σχέσης. Και ο εκπρόσωπός της, της είπε: “Για χάρη της καριέρας σου, πήγαινε και κοιμήσου με αυτόν τον άνδρα“.

Η Μίσα είχε απαντήσει ότι δεν ενδιαφέρεται για μεγαλύτερους άνδρες, σημειώνοντας: “Δεν είναι 30 ή κάτι τέτοιο;”. Η δήλωση είχε προκαλέσει τότε αίσθηση και το ίδιο ισχύει και τώρα, αφού όσοι δεν τη θυμούνταν, ένιωσαν μεγάλη έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα