Αντώνης Λουδάρος: “Για ακόμη μια φορά με πέθαναν, ντροπή σας” – Η οργισμένη ανάρτηση του ηθοποιού

Ξέσπασε ο Αντώνης Λουδάρος για τα fake news που κυκλοφορούν εις βάρος του. Ο ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και με ένα insta story αποκάλυψε πως κυκλοφορούν fake news ότι έφυγε από τη ζωή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην ανάρτησή του, δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται μια τέτοια μακάβρια και άθλια “είδηση” για εκείνον και αν συνεχιστεί αυτό, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. Φυσικά, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως είναι μια χαρά και σημείωσε πως τα εν λόγω δημοσιεύματα αναστατώνουν τους δικούς του ανθρώπους.

«Για ακόμη μία φορά με πέθαναν. Αν το συνεχίσουν για μερικά κλικ παραπάνω, θα προβώ σε ενέργειες. Για τους δικούς μου ανθρώπους που ανησύχησαν τους πληροφορώ ότι είμαι μία χαρά. Ντροπή σας», ανέφερε ο Αντώνης Λουδάρος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο ηθοποιός είχε αναφερθεί ξανά στα fake news που κυκλοφορούν ανά διαστήματα για εκείνον, λέγοντας: «Νεύριασα, γέλασα και αηδίασα με εκείνον τον τίτλο ότι “ο Λουδάρος πέθανε”. Μέσα στο κείμενο έλεγε άλλα. Για μερικά κλικαρίσματα, κάποιοι πέφτουν πολύ χαμηλά. Με στεναχωρεί ο άλλος να κάνει μια δουλειά που τον αναγκάζει να πέσει τόσο χαμηλά. Όλοι έχουμε κάνει παραχωρήσεις για να επιβιώσουμε, αλλά αναρωτιέσαι πόσο αντέχεις να είσαι μέσα στο σκουπιδαριό και να το συνεχίζεις;».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα