Κρίστι Μπρίνκλεϊ: Το top model γιόρτασε τα 69 της χρόνια με μαγιό στην παραλία και είναι καλλονή!

Η Κρίστι Μπρίνκλεϊ γιορτάζει τα 69α γενέθλιά της.
Η μία και μοναδική Κρίστι Μπρίνκλεϊ έγινε 69 την περασμένη εβδομάδα και δεν φοβάται να το πει. Σε ένα εορταστικό Instagram ποστ, το πρώην σούπερ μόντελ μοιράστηκε ένα κολάζ από εξώφυλλα περιοδικών που δήλωναν την ηλικία της όλα αυτά τα χρόνια και το χρησιμοποίησε για να επισημάνει: ότι η γήρανση δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται κανείς.

«Οι μέρες μου ήταν ΑΡΙΘΜΕΝΕΣ! Κυριολεκτικά!” έγραφε λεζάντα σε μια σειρά από τίτλους που έγραφαν: «Ο Κρίστι στα 60», «Η Κρίστι στα 50» και ούτω καθεξής. «Ακόμη κι εγώ μπήκα στην πράξη με τους αριθμούς όταν έβαλα την ηλικία μου στο εξώφυλλο του βιβλίου μου, Διαχρονική ομορφιά», συνέχισε. «Ήμουν 61 ετών και έγραψα αυτό το βιβλίο γιατί πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο έλεγχο σε αυτούς τους αριθμούς από ό,τι εκείνοι πάνω μας!»

Με αυτό, η Μπρίνκλεϊ εννοεί ότι χάρη στη σύγχρονη ιατρική, την τεχνολογία και την έρευνα σχετικά με τη διατροφή, η επιλογή να ευδοκιμήσει κανείς σε κάθε ηλικία είναι πιο προσιτή από ποτέ. «Έχουμε μάθει τόσα πολλά για το πώς λειτουργούν το σώμα και το μυαλό μας…και τρόπους για να επεκτείνουμε την ευημερία και την ενέργειά μας», έγραψε. «Επιπλέον, έχουμε ένα πλήρες μενού επιλογών και τρόπων για να δείχνουμε τόσο καλά όσο νιώθουμε! Από μακιγιάζ και γκαρνταρόμπα μέχρι δερματολογία!».


Η ίδια η Μπρίνκλεϊ τα έχει εκμεταλλευτεί όλα—ακολουθεί μια «δίαιτα ουράνιου τόξου» για να μεγιστοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά που παρέχονται στο σώμα της, διατηρεί τα πόδια και τους γλουτούς της τονωμένα κάνοντας ποδήλατο, κολύμπι ή χρησιμοποιώντας το TotalGym της, και ορκίζεται στα ανυψωτικά και γλυπτικά αποτελέσματα των προϊόντων ομορφιάς SBLA, καθώς και θεραπείες λέιζερ και filler.
«Εκείνες οι μέρες που κρύβουμε την ηλικία μας τελείωσαν!» Η Μπρίνκλεϊ συνέχισε. «Είμαι 69 και νιώθω ΕΥΓΝΩΜΩΝ! Έμαθα ότι η ευγνωμοσύνη, η υγεία και η αγάπη είναι τα κλειδιά της ευτυχίας! Έχω επιβιώσει πολλά, και αυτό που δεν με σκότωσε, με έκανε πραγματικά πιο δυνατή, σοφότερη, και πραγματικά βλέπω την κάθε μέρα ως ένα δώρο για να γιορτάσω!».

Ολοκλήρωσε την ανάρτησή της με ενθάρρυνση προς τους ακολούθους της: «Δηλώστε λοιπόν την ηλικία σας. γιορτάστε τα χρόνια! Το έχεις! Το πήραμε αυτό! 👍🏼😘❤️”

Με τέτοια αισιοδοξία, είναι δύσκολο να μην ανυπομονείς να δεις τι θα κάνει η Μπρίνκλεϊ στα τέλη της δεκαετίας των 60! Ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει η χρονιά για την διάσημη αυτή κυρία.

Δείτε επίσης

Share: